Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a nők egy bizonyos szint alatt, ha nem vagy jóképű, kigyúrt szóba sem állnak senkivel?
Kene ra egy torveny, ami kotelezi oket, hogy barkivel barmikor szoba kell allniuk. Igy kepzelted el? Inkabb forditva kene feltenni a kerdest, miert kene szoba allniuk olyanokkal, akik nekik nem tetszenek? Szerintem inkabb az lenne a meglepo, amire kerdest kene kiirni.
De aki ilyen kerdeseket ir ki, az altalaban belsoleg sokkal rosszabb, mint kulsoleg.
43F
1 nem jó válasz!
2 úgy látszik nem Én unatkozom! ( nyugodtan vedd magadra!)
3 miért van olyan érzésem hogy egy kamu profilos "nő vagy"?
azért van olyan érzésed, hogy nő, mert rohadtul zavar, ha egy csávó nem veled sír, hogy bizony a nők szemetek és amúgy is, hanem ehelyett ideget talál el azzal, amit mond. Így gyorsan ki kell valamit találni, amivel megideologizálhatod magadnak, hogy miért nem kell a válaszával foglalkozni.
Monnyuk, ha nő lenne, akkor is kéne foglalkoznod azzal, amit mond. ;)
Mit szeretnel, tesztoszteron versenyt?
Tenyleg ennyi jott le a valaszbol, hogy en no vagyok? Akkor te mi vagy? Hogy jellemezned magadat?
43F
A külső megfog, a belső megtart!
Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy kivel jön össze.
A szépség relatív, szóval lehet hogy szerintem egy adott féri ronda, màs szerint meg álomszép.
Miért van az, hogy egy bizonyos szint alatt megengedik az embereknek, hogy itt kérdezhessenek?
Komolyan kérdező!!! Menj már ki az utcára, és nézd meg a párokat! Mindenhol csak jóképű és kigyúrt pasikat látsz nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!