Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű vagyok, jófej és okos miért ilyenek a nők velem?
Sok nőtől megkaptam már, hogy vonzó vagyok, sosem szoktam bunkó lenni az emberekkel, egyetemet végeztem és jó munkám is van.
Mégis amikor odamegyek nőkhöz szórakozó helyen, vagy bárhol, akkor lekezelőek velem. Sokan azt hiszik csak a szex miatt ismerkedek. Pedig ez egyáltalán nem igaz.
Nem vesznek komolyan a nők. Vagy egy éjszakás "kapcsolatot" akarnak, vagy hiába próbálok közeledni feléjük, szotlanok vagy olyanok, mint akik teljesen közömbösek, de ha pl. ott hagyom öket, akkor kikérik maguknak..
Miért ilyenek velem?
Neked aztán nincs önkritikád.
De azért mégis rosszúl csinálsz valamit,hanem nem lennének lekezelők.
Baráti körömben általában kedvesek velem, azok is akiket nem ismerek csak "ismerős ismerőse". Elég gyorsan meg szoktam találni a közös hangot.
De amikor szórakozó helyen ismerkedek szinten mindig kritikán alulian viselkednek a nők velem, pedig pontosan ugyan úgy próbálok velük beszélgetni, mint saját társaságon belül.
Néha picit olyan érzésem van, hogy direkt akarnak lehuzni, hogy ne érezzem magam nagy számnak..
Viszont el kell hogy mondjam én sokáig nem voltam ilyen, gimiben nagyon zárkózott voltam, volt hogy kigunyoltak, rengeteg munkám van abban, hogy legyen önbecsülésem és a mai napig zavar, amikor valaki ezt rombolni akarja. Bár kívülről megtanultam hogy ne látszódjon..
"Néha picit olyan érzésem van, hogy direkt akarnak lehuzni, hogy ne érezzem magam nagy számnak.."
Szórakozóhelyen ez gyakori. Annyi a célja, hogy ne érezd magad nyeregben és megy egy ostoba dominancia harc, egy játék. Teljesen más közeg jár oda, mint amilyen személyiség passzolna hozzád, látható is hogy nem érzed jól magad ott. Ismerkedj olyan helyen, ahol nyugodtabb a légkör és lehet értelmesen beszélgetni, egyből sokkal jobb élményeid lesznek.
#6-os pl milyen helyre gondolsz?
Én gondolkoztam már azon megpróbálok ismerkedni valamilyen könyvtárban, az nagyon snassz?
Rossz szórakozóhelyre jársz. Mindegyiknek megvan a maga vonzásköre, egy fajta ember jár oda. Próbálj más stílusú
helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!