Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű vagyok, jófej és okos miért ilyenek a nők velem?
Sok nőtől megkaptam már, hogy vonzó vagyok, sosem szoktam bunkó lenni az emberekkel, egyetemet végeztem és jó munkám is van.
Mégis amikor odamegyek nőkhöz szórakozó helyen, vagy bárhol, akkor lekezelőek velem. Sokan azt hiszik csak a szex miatt ismerkedek. Pedig ez egyáltalán nem igaz.
Nem vesznek komolyan a nők. Vagy egy éjszakás "kapcsolatot" akarnak, vagy hiába próbálok közeledni feléjük, szotlanok vagy olyanok, mint akik teljesen közömbösek, de ha pl. ott hagyom öket, akkor kikérik maguknak..
Miért ilyenek velem?
Nem a "jól nézek ki" a népbetegség.
Hanem az, hogy ha valakinek 3mm-ert lejjebb van az egyik füle, vagy férfiként "csak" 175cm magas, akkor már egyből megy a rinya, hogy "ronda vagyok" ez a népbetegség..
És el kell, hogy keseritselek, a nőknek kevésbé jön be az önbizalom hiány, mint az, ha valakinek vannak "hibái" de magabiztos..
A kérés csak az, hogy szórakozó helyen miért viselkednek teljesen máshogyan a nők?
"A kérés csak az, hogy szórakozó helyen miért viselkednek teljesen máshogyan a nők?"
Ha valóban olyan fene okos lennél, mint amilyennek hiszed magadat, akkor ezt magadtól is tudnál.
Aki jól néz ki a (nők szerint is), azzal nem flegmák vagy lekezelőek, dehogy. Flörtölnek, mosolyognak ezerrel, érdeklődést mutatnak a pasas felé.
Egy kivétel van, amikor annyira tetszik nekik, hogy nagyon zavarban vannak, ilyenkor van amelyik annyira berezel, hogy kerüli a szemkontaktust is, de ez annyira ritka.
Szerinetm nem vagy annyira jó, mint gondolod magad, vagy van valami más problematikus a viselkedésedben vagy kinézetedben amit így látatlanban nem tudok elmondani.
Baráti körben bármilyen új nőt megismerek annak nincs ilyen gondja velem.
Szóval nem értem.
Akkor ismerkedj baráti körben, ha ott normálisak veled. Végül is csak EGY barátnőt keresel nem?
Amúgy az ember nem biztos, hogy észre veszi magán ha természetellenesen vagy viccesen viselkedik, nekem iszonyatos kényes nyávogós hangom van, arra épp elég, hogy antipátiát váltson ki másokból.
Szerintem a legtöbb okot felsorolták neked.
Lehet, hogy a stílusod, a nyitó szöveged a problematikus.
Hogy szoktál odamenni hozzájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!