Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Sziasztok!
A helyzet a következő: szeretnék ismerkedni egy fiúval, aki Facebook-on ismerősöm, egyszer találkoztunk már személyesen is, akkor nem nagyon beszélgettünk. Azóta viszont egyre többet jut eszembe, és látom, hogy szinte mindenben egyezik az ízlésünk, a munkánk is hasonló..és persze helyes is.
Na most, az egyik haverjával néha szoktam üzenetet váltani, szakmai és lazább dolgokban.
Azt sem tudom sajnos, hogy van-e barátnője, annyi biztos, hogy nem reklámozza közösségi oldalakon.
Annyira azt érzem, hogy meg kell próbálnom, nem szabad elszalasztanom, de nem akarok sem ráijeszteni, sem ringyónak tűnni (ha esetleg van barátnője, akkor nyilván nem akarnék tőle semmit).
Ha bárkinek van bármi ötlete, hogy hogyan kezdeményezzek, esetleg a haverján keresztül érdeklődjek, úgy hogy közben ne is alázzam meg magam teljesen... írjatok valamit, már annyira el vagyok keseredve a szerencsétlen helyzet miatt :D
26 N
Hé, te!! Pont úgy nézel ki, mint a következő pasim!! XD
A humor az egyetlen fegyverem, leplezem szenvedett lelkemet.
9esnek igaza van.
Bármit írhatsz, ha tetszel neki. Ha bénaság is, ő aranyosnak fogja találni.
Fordítva ugyanez: ha nem tetszel neki,az évszázad legfrappánsabb nyitószövegét leírhatod, akkor sem lesz eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!