Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
"Szia! Te már biztos nem emlékszel rám, de én igen! Tavaly jártál párszor XY üzletben, ahol eladóként dolgoztam. Miközben beszélgettél a főnököm párjával, meghallottam, hogy hívnak és hogy szingli vagy, most 1 év után eszembe jutottál, és kukkoltalak facen, nem lenne kedved ismerkedni?"
Kicsit sem lenne creepy, á dehogy :D.
A magyar "hercegnők" megközelíthetetlenek az átlag halandók számára. :)
Ha nem vagy egy magas, kigyúrt, gazdag adonisz, akkor felejtsd el. :)) Ne pocsékold az idődet rá. :)
Hát 1 év után már kicsit nehéz könnyed módon nyitni valaki felé, főleg, ha jól értettem, nem is beszélgettetek.
Nincs közös ismerősötök facen? Akár a tulaj neje? Mert akkor írhatnád, hogy a face ismerősnek ajánlta, és neked eszedbe jutott, hogy találkoztatok párszor a boltban, és gondoltad ráírnál, hogy mi van vele. Vagy valami ilyesmi.
Vagy egyszerűen csak ráírsz, mert szimpinek találtad a profilja alapján, és ha esetleg visszaír, és nem hozza fel a bolti "ismeretséget", akkor te is mélyen hallgatsz majd róla.
De egyetértek egy korábbi válaszolóval, ilyen helyzetben a legjobb a személyes összefutás lenne, ha megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!