Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Tavaly eladóként dolgoztam egy boltban, ahova betért egy csinos, szép nő pár alkalommal. A boltban én voltam egyedüli alkalmazott, meg a főnököm párja. Vele beszélgetett, miközben mellettük csináltam a számlát neki, és a beszélgetés közben mondta, hogy szingli. Én akkor nem foglalkoztam vele, mivel volt párom. Azóta szétmentem exemmel, és lassan 1 éve szingli vagyok, nem nagyon megy a pár találás. A minap eszembe jutott a lány, akinek elég jellegzetes neve volt, így bennem maradt. Rákerestem facebookon, és továbbra is szinglinek látom. Rá szeretnék írni, ismerkedni vele, de nem tudom, hogy full ismeretlenként, hogyan rajtoltassak egy beszélgetést. Sosem ismerkedtem facebookon. Mit írhatnék neki?

2019. aug. 3. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Sehogy, felejtsd el. :)
2019. aug. 3. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Hát, megpróbálhatod, de ha valamilyen úton-módon lehetséges, inkább személyesen.
2019. aug. 3. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

"Szia! Te már biztos nem emlékszel rám, de én igen! Tavaly jártál párszor XY üzletben, ahol eladóként dolgoztam. Miközben beszélgettél a főnököm párjával, meghallottam, hogy hívnak és hogy szingli vagy, most 1 év után eszembe jutottál, és kukkoltalak facen, nem lenne kedved ismerkedni?"

Kicsit sem lenne creepy, á dehogy :D.

2019. aug. 3. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

A magyar "hercegnők" megközelíthetetlenek az átlag halandók számára. :)

Ha nem vagy egy magas, kigyúrt, gazdag adonisz, akkor felejtsd el. :)) Ne pocsékold az idődet rá. :)

2019. aug. 4. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Hát 1 év után már kicsit nehéz könnyed módon nyitni valaki felé, főleg, ha jól értettem, nem is beszélgettetek.

Nincs közös ismerősötök facen? Akár a tulaj neje? Mert akkor írhatnád, hogy a face ismerősnek ajánlta, és neked eszedbe jutott, hogy találkoztatok párszor a boltban, és gondoltad ráírnál, hogy mi van vele. Vagy valami ilyesmi.

Vagy egyszerűen csak ráírsz, mert szimpinek találtad a profilja alapján, és ha esetleg visszaír, és nem hozza fel a bolti "ismeretséget", akkor te is mélyen hallgatsz majd róla.

De egyetértek egy korábbi válaszolóval, ilyen helyzetben a legjobb a személyes összefutás lenne, ha megoldható.

2019. aug. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!