Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak rá majd?
O nem tudja a te szamod? Mert hat azert ez fontos reszlete a dolognak.
Nem gondolod?
Szia, ha a tavalyi nyaraláson ismerted meg és azóta sem keresett semmiképp ne írj rá.
Ez a hajó elment. Ha nemrég voltál nyaralni és ez ekkor történt szerintem akkor is jobb, ha megvárod, hogy ő keressen. Az, hogy ilyen hamar lefeküdtetek nem jelent se jót sem rosszat, nem számít, ebből lehet ettől függetlenül akár 5 év, akár több, akár semmi.
Az viszont, ha nem keresett azóta...és ez pár nap, pár hét...az belefér...bár nem jó jel. Ha egyébként messze laktok egymástól az sem jó, mert a pasik (egyet sem ismerek) aki távkapcsolatba belemenne. Válasz:messze vagy. Nem kényelmes. Tenni érte meg luxus. Maximum ha nagyon nem bírsz magaddal küldj neki egy zenemegosztóról egy linket,ha arra sem reagál, akkor sajnos el kell engedni. A férfiak sajnos "szívtáji" érzelmek nélkül is képesek szexelni, a nők is csak őket akkor már elég csúnya jelzővel illetik.
Remélem nem bántottam meg senkit. Remélem vágyaid szerint alakulnak a dolgok. Szorítok.
Ez csak egy vélemény...
37/N
Attól függ mikor volt az a nyaralás.Ha a tavaly és mostanig semmiféle kapcsolatot nem tartottatok,akkor ne.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!