Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Badoo-n bejelölnek lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoo-n bejelölnek lányok, hogy csevegni szeretnének Mit írjak vissza?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert azt a badoo kuldi neked nem a lanyok, ezzel akarnak beetetni, hogy megeri es fizess!
2019. máj. 28. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy az első írja. Ha valaki konkrétan rád ír arról tudni fogsz. Mivel köszönni fog, reagál rád/ a profilodra és talán kérdez is.
2019. máj. 28. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki engem jelölt az általában visszaírt, sőt olyan is akit be se jelöltem csak ráírtam. Viszont hogy mit érdemes írni arról fogalmam sincs, a csajok nem igazán érdeklődőek csak 2-3 szavas válaszokat adnak általában.
2019. máj. 28. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Ez nem valós.
2019. máj. 28. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
kamu
2019. máj. 28. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, az egy hazugság. Az "Aranka csevegni szeretne" az mind kamu üzenet, a badoo generálja.

Én ezt szoktam írni első levélben = "Szimpatikus vagy. Van kedved csevegni?

Ez egy bevált módszer, aki akar erre úgyis válaszolni fog. Felesleges az első levélben leírni az életedet és ódákat írni.

2019. máj. 28. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Aztán ha válaszol a csaj, hogy igen van kedve veled csevegni. Akkor feltehetsz kérdéseket neki. De főleg olyankor írj neki, amikor látod, hogy fent van. És minél előbb kérd el a Facebookját, hogy ott folytassátok az írogatást. Aztán el lehet hívni randira. Van akinél már 1. csevegésnél érzem, hogy elhívom randira. És van akinél egy hét után sem.

Az igazság az, hogy én már csak olyan csajt hívok el randira, aki ki is mutatja felém, hogy meg akar ismerni. Pl. dicsér, hogy tetszem neki. Vagy ő is szoba hozza a találkozót. De aki csak kikérdez engem, hogy mit dolgozok, kivel lakok, az csak egy kíváncsi nő aki nem akar semmit.

2019. máj. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!