Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Badoo-n bejelölnek lányok, hogy csevegni szeretnének Mit írjak vissza?
Igen, az egy hazugság. Az "Aranka csevegni szeretne" az mind kamu üzenet, a badoo generálja.
Én ezt szoktam írni első levélben = "Szimpatikus vagy. Van kedved csevegni?
Ez egy bevált módszer, aki akar erre úgyis válaszolni fog. Felesleges az első levélben leírni az életedet és ódákat írni.
Aztán ha válaszol a csaj, hogy igen van kedve veled csevegni. Akkor feltehetsz kérdéseket neki. De főleg olyankor írj neki, amikor látod, hogy fent van. És minél előbb kérd el a Facebookját, hogy ott folytassátok az írogatást. Aztán el lehet hívni randira. Van akinél már 1. csevegésnél érzem, hogy elhívom randira. És van akinél egy hét után sem.
Az igazság az, hogy én már csak olyan csajt hívok el randira, aki ki is mutatja felém, hogy meg akar ismerni. Pl. dicsér, hogy tetszem neki. Vagy ő is szoba hozza a találkozót. De aki csak kikérdez engem, hogy mit dolgozok, kivel lakok, az csak egy kíváncsi nő aki nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!