Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen és badoon kívül aktív társkereső?
Tinder nem jött be tele van troll profillal és nem a sexre megyek első sorban.
Badoo tele van generált fiókokkal + túlságosan lehúzós.
23/f
Az OkCupid magyar felhasználóbázisa nevetséges. Ez az oldal alapvetően azért jött létre, hogy szellemi-lelki egyezés alapján dobjon fel a rendszer párjelölteket. Erre mit csinálnak a végtelenül jó eszű magyar lányok? Ugyanúgy a jó test meg a szép pofi alapján írnak vissza, mint egy szaros Tinderen... Mondjuk amióta tinderesítve lett az oldal, én abban sem vagyok biztos, hogy bárki megkapja az üzeneteket.
Egyébként a Randivonal talán jó lehet, de ebben a pillanatban regisztráltam úgy 5 percre és az egész megyémben találtam össz-vissz 6 lányt, aki képpel regelt és nem dohányzik. Ebből 2-nél nagy betűkkel szerepelt, hogy testalkatra NEM mackós vagy pár kg pluszos srácot keresnek. Szuper, akkor itt is kiestem. Ja, amúgy a lélegzetvételért is fizetni kell, talán lehúzósabb, mint a Badoo.
És végül ott az Első Találkozás. Nyugi, válaszolni itt sem divat a levelekre, de legalább ingyenes.
Pedig a Tinder és a Badoo a legaktívabban használtak itt. Szerintem azokon próbálkozz tovább, vannak normálisak is rajta, csak az a bajod, hogy a sok csalódástól elveszett a motivációd, én mindenképpen folytatnám, van remény!
Na, de, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Én még a Randivonalt hallottam, hogy használják, de azt nem ismerem.
Randivonalat én is használtam. Egész sokan vannak itt fent rajta Veszprém megyében.
Nálam is szerepelt, hogy nem mackós, mégis adtam egy mackós alkatúnak a levélváltásaink alapján esélyt és azóta ő a párom. Pedig amúgy még se a magasság-, se életkor-, se a végzettségkritériumomnak nem felelt meg. De ha meg se próbált volna írni, mert azok elriasztották volna, akkor nem lennénk mára egy pár. 30+
Nekem a randivonal felülete szimpatikusabb mint a tinderé vagy a badoé.De ahol én lakom ott vagy erősen 30+os nők.
Félreértés ne essék csalódás nem ér ezeken az oldalakon nem veszem komolyan egyáltalán.
De azért az elvárható hogy ne gagyi troll profilokat hozzanak létre emberek amit majd le lehet screenshotolni a Tinder Trash facebook csoportokba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!