Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Sziasztok!
A helyzet a következő: szeretnék ismerkedni egy fiúval, aki Facebook-on ismerősöm, egyszer találkoztunk már személyesen is, akkor nem nagyon beszélgettünk. Azóta viszont egyre többet jut eszembe, és látom, hogy szinte mindenben egyezik az ízlésünk, a munkánk is hasonló..és persze helyes is.
Na most, az egyik haverjával néha szoktam üzenetet váltani, szakmai és lazább dolgokban.
Azt sem tudom sajnos, hogy van-e barátnője, annyi biztos, hogy nem reklámozza közösségi oldalakon.
Annyira azt érzem, hogy meg kell próbálnom, nem szabad elszalasztanom, de nem akarok sem ráijeszteni, sem ringyónak tűnni (ha esetleg van barátnője, akkor nyilván nem akarnék tőle semmit).
Ha bárkinek van bármi ötlete, hogy hogyan kezdeményezzek, esetleg a haverján keresztül érdeklődjek, úgy hogy közben ne is alázzam meg magam teljesen... írjatok valamit, már annyira el vagyok keseredve a szerencsétlen helyzet miatt :D
26 N
Pl. Kezdhetnéd ezzel: "Szia"
Ha nem reagál, akkor felejtsd el. Ha reagál hozzál fel BÁRMIt a beszélgetésetekből. Ha nem fogyatékos, akkor levágja miért írsz.
De konkréten a kiszemelttel még nem beszéltem, a haverjával szoktam néha..a "Szia!" már nekem is eszembe jutott, de utána? :D
Na meg levágja majd, hogy mi van? A férfiaknak nem mindig erőssége olvasni a sorok között :D (minden általánosítás rossz persze:P )
Attól még nem vagy ringyó hogy ráírsz egy pasira.
Ez a XXI. század a nők is kezdeményezhetnek.
Ha van kapcsolata ennyi volt a legtöbben valóban nem reklámozzák a jó kapcsolatokat a közösségi oldalukon keresztül.
mindig ezzel akarnak hárítani a nők, mindig ez a kifogásuk....én nem megyek oda, én nem fogok írni neki, én nem fogok elsőre beszélni vele, mert ribinek néz meg könnyűvérűnek....
Akarsz valamit?? Meg akarod tudni van e valakije? Akarod tudni, lehet e a jövőben bármi köztetek?
Ha igen akkor írj neki vagy beszélj vele.
Ha nem akkor elhalaszthatod, illetve hónapokig gondolkodni fogsz..
Jó -jó oké...
"Szia! Bocs, hogy így Rád írok, csak vettem egy Ikea bútort és nem tudom összerakni.." :D
Ez így? :D (egyébként tényleg nem tudok Ikea bútort összerakni..)
Nem kell ikeaás bútort venned, vannak ugyanúgy jó minőségűek
jobb áron :)
Amúgy igen akár ez is.
Teljesen mindegy, ha az illetőnek tetszel, bejössz neki, akár nő akár férfi az illető, bármilyen béna lehet a szöveged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!