Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják sokan hogy ne zúditsd rá a kiszemeltedre hogy szereted és érzel iránta?
Mert nagyon nyomulós, és ez egy taszító tulajdonság.
Miért kell zúdítani? Miért nem lehet fokozatosan a tudtára adni?
mert taszito ha valaki idejekoran kezd irantad olyan erzeseket taplalni, amik nem indokoltak. meg alig toltottem vele idot, de mar szerelmes? mire fel? alig ismer. nem engem szeret valszeg, hanem a sajat idealkepet amit kivetit ram es/vagy maganyos, nagyon akar mar vkit.
az igazi szerelem nem ilyen gyors. lehet vonzodas, fellangolas, de nem riasztod el a masikat ilyenkor hatalmas vallomasokkal.
Ha még nem vagyunk párkapcsolatban, akkor nekem az az érzésem, hogy a rajongás nem NEKEM szól, hanem az illető fejében élő képnek. Ismerjen meg, fokozatosan és a valós tulajdonságaim alapján alakuljon ki vonzalom, szintén fokozatosan.
Persze a párkapcsolat kezdeti állapota így is egy jelentős hormonbomba, valamilyen szinten normális a fellegekben járás, idealizálás, de ez csak akkor jó, ha kölcsönös és már van némi alapja (egymás megismerése, közösen átélt élmények, stb.). Mindezek hiányában én csak rajongásnak tekinteném a másik fél érzéseit, amivel én nem tudok azonosulni, nem érzem magaménak. Engem ezzel lehet a legjobban eltávolítani egy épp induló kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!