Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pasi mégis mit gondolt?
Ismerkedtem egy 25 éves pasival, kiderült hogy nincs jogsija én pedig nem írtam neki többet. Azért egy 25 évestől szerintem a jogsi elvárható, saját kocsit egyáltalán nem várok senkitől, de jogsinak szerintem alapnak kéne lennie, nekem is van.
Ti hogy vélekedtek erről?
23n
Akinek van jogsija, az joggal várja el, hogy a másiknak is legyen.
Persze hogy tudok nokedlit szaggatni, de az nem egy nagy tudomány, még gyakorolni sem kell.
Mondjuk nekem nem fontos hogy a pasi tudjon nokedlit készíteni, de nem árt ha van jogsija. 17éves korom óta van jogsim, nyilván elvárom hogy a pasinak is legyen.
De utolsó, ebben mi a logika??
Ennyi erővel én meg vegyészként ha nem tudná pl a termodinamika I. főtételét, akkor nem írok neki többet, hiszen ha én tudom, akkor ő is tudhatná, számomra ez alap, hogy valaki tudja.
Nem az a szép egy másik emberben, hogy kiegészítitek egymást? Mi értelme van olyan emberrel együtt lenni, aki pont ugyanazokat tudja, amit te?
14 - es, és akkor a kis lúzert kocsikáztassam nem? Szerinted akkor ő a szememben hatalmas férfi akkor ugye?
Az nem kiegészítés ne haragudj hogy vigyem nyaralni mert nincs jogsija. Nem vagyok taxi.
#17 De ő vigyen téged nyaralni ha ő vezet vagy mi? Hagyjuk már ezt a kettős mércét. Ha mentek nyaralni úgy is együtt mentek, a költségeket úgy is megosztjátok. Jaaa hogy az már neked nem pálya mert fizessen a pasi. Értem.
Nőként is bocsi az ilyen buta pcsák miatt.
Bár én csak 31 éves nő vagyok, de nincs jogsim. Szerintem addig jó az emberiségnek amíg nem ülök kormány mögé :)
Viszont szinte bármit megfőzök, ja és nokedlit is tudok szaggatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!