Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalom hiányos 20 év feletti pasik miért várják el a lányoktól hogy sajnálják emiatt őket és különleges elbánásmódban részesítsék őket?
Senki nem vár el ilyet. Maximum annyit, hogy a "nagyon menő" férfiak ne cseszegessék őket, "nagyon menőn".
"elbánásmód"? Te jó ég.
2-es válaszolóval egyetértek.
Az önbizalom nem egy olyan dolog, ami csak úgy van.
Senkinek nincs önbizalma a semmire.
Ha. ha.
Feltéve ha a környezeted is értékeli, mert ha nem, senki le se szarja és továbbra is eltaposnak majd, ha tudnak. De még ez se feltétlenül számít, ha olyanban vagy jó ami "gáz" és nem pedig "menő" dolog.
Egyáltalán nem haha, de veled nem akarok beszélni, majd ha letudtad a depressziós szakaszodat, és a mániásba kerülsz. Addig csak vitatkozol, és a tényekbe is belekötnél.
Ha nekiállsz edzeni, fogyni, hangszeren játszani, nyelvet tanulni, tanfolyamra járni, elismerés nélkül is tudhatod, hogy jó vagy. Ha megértesz egy idegen nyelvet, vagy érzed, hogy változott a tested, azt nem veheti el tőled senki. Ez az igazi önbizalom, ami tőled függ, nem másoktól. Mert ha mások adják, el is vehetik. Amit magadnak építesz, az csak a tied.
A mániás az az amikor következetesen nárcisztikusnak kiáltanak ki? Amikor alapvetően sokkal fényesebb minden?
A gond az, hogy ezeket nem én választom, ezek uralnak engem, nem én ezeket. Most pl. azt érzem, hogy sosem lesz már mániás, pedig azt jobban élvezem, holott akkor sem haladok szinte semmit, csak... valahogy vidámabb. Csak jó kérdés melyik az igazi énem, ez vagy az? Szélsőségesen különbözik a kettő, szóval nem lehet mindkettő a részem. Ahhoz túl eltérő.
Néha jó lenne megszabadulni ezektől, de annak egyetlen módja van amire most még nem állok készen. Még nem.
Tényleg, ha ezeket tudod, nem tudod hogyan lehet - persze nem önerőből - állandósítani a mániás részt?
"megértesz egy idegen nyelvet"
En 3 idegen nyelvet ertek meg, amibol 2 azsiai, es incel vagyok.
35F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!