Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szeressek a külsőmön ha...

Mit szeressek a külsőmön ha nincs semmilyen különlegességem?

Figyelt kérdés
Nem bírom a mű dolgokat és úgy irigylem azokat a lányokat akiknek valamilyen természetes adottsága eltér az átlagostól és ezért kiemelkednek a tömegből, egyediek, különlegesek, stb. Egy ritka szem vagy hajszín, vagy gyönyörű bőr, stb. És sokan ezekre büszkék is, joggal, de úgy fáj hallani, ha belegondolok hogy az én természetes adottságaim a lehető legátlagosabbak itt kelet-európában. Seszínű haj, zöldesbarna szem, átlagos bőr, és még erős szőrzetem is van meg fekete szemöldököm ami háromszor olyan sötét mint a hajam árnyalata. Hogy születhet valaki ilyen egymást ütő külső jegyekkel? Nem akarok hajfestéssel meg egyéb hazugságokkal javítani rajta, így meg utálom magam. A stílusom keresgélése egy pokol, már ott elakadok milyen színek állnának jól, mindenhol írnak az évszak típusokról én meg sehova nem bírom behatárolni magam annak ellenére hogy olyan a külsőm mint minden második lánynak és nincs semmi különlegességem amire "büszke" lehetnék... mindenből olyan "közepes" semmilyen vagyok. hajszín, bőrszín, szemszín, testalkat, minden.

2016. jún. 1. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Mindenki abból hozza ki a legjobbat, amije van. Sok szerinted nem átlagos lány is lehet festi a haját, csak te nem látod rajta. Egyébként attól hogy befested te is, nem leszel mű, vagy megcsinált. Ismerek olyan modellt, aki állati gyönyörű nő, mégis festi a haját. És javít rajta, még így is.

Szemöldököt lehet festeni, formázni, anélkül, hogy természetellenes lenne. Sőt, inkább ápoltabbnak hat, ha csinálnak vele valamit. Sminket is lehet használni, de ha nem esel túlzásba, az se mű. Ezek apró dolgok, amik nagyot javítanak az emberen, és a nem átlagos lányok is élnek vele, hidd el.

Mindent lehet természetesen, és kevésbé is. Általában a ma szépnek minősülő lányok élnek a fentebbiekkel.

2016. jún. 1. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Éltem is velük egy darabig, csak belefáradtam valahogy. Ahogy új helyre kerültem nagyon sok természetes szépségű lányt ismertem meg (egyetem), itt már nem annyira divat a hajfestés és társai mint a középiskolában. Van egy-két természetes szőke, vagy nagyonsötét barna, vörös hajú lány akik valahogy kilógnak a megszokott egyenbarna tömegből és úgy irigylem őket. Extrémebb stílusom volt korábban, minden létező hajszínt kipróbáltam, most biztos nagyon divatos lennék a rózsaszín hajammal amit még tiniként hordtam pár éve... de most a természetesség lett a "szenvedélyem" és így döbbentem rá hogy ezelőtt csak a mű dolgokkal tudtam különleges lenni. Azóta érzem úgy hogy amim van, abból aligha lehet olyat kihozni ami kiemel a tömegből. Sminkelek szolidan, és a szemöldököm formázva is van meg minden. Az igaz hogy a világosításával még nem próbálkoztam, most már az is tervben van. Csak így még mindig tucat maradok, a hajamat meg nem akarom tovább roncsolni mert így soha nem nő meg (vállig ér és soha életemben nem is volt ennél hosszabb)
2016. jún. 1. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj, és ezt kihagytam bocsi, arra hogy sokszor a festés meg hasonló tuning még hozzá is ad a lányok külsejéhez: néhány esetben elismerem, de be kell valljam én elég sokat figyelem az embereket, meg olvasok divatról, szépségről, foglalkozom a témával és észrevettem hogy sajnos egyre gyakrabban megmondom ránézésre hogy természetes vagy festett egy haj. szerintem ha valaki egy picit már beleássa magát, az ugyanúgy látja, főleg ha pl szakmájába vág vagy valami..és ez olyan érzést kelt bennem hogy úgysem tudnék senkit "átvágni" hogy igazi-e a hajszínem vagy sem
2016. jún. 1. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Akit te természetes szépségnek ítélsz meg, az könnyen meglehet, hogy festi a haját, különböző kezeléseket (akár plasztikai sebészetet) vesz igénybe, valamint reggelente órákat készülődik egy "no makeup" makeup megalkotásával :)

Ha ennyire azt akarod elérni, akkor próbálj ki különböző dolgokat a hajaddal (nem festés, hanem pl. felkötöd, befonod, kendőt kötsz bele, stb) vagy amit a szíved mélyén mindig ki akartál próbálni vagy meg akartál csinálni.

2016. jún. 1. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki különleges valamiért, pont azért mert egyedi.

Ha ennyire beleástad magad a témába, akkor biztosan te is rájöttél, hogy már nem kell kilógni a sorból ahhoz, hogy szép legyél. Sose értettem ezt a felfogást.

Barna egyenes hajam és barna szemem van, hosszú szempilláim, nagyobb hegyes orrom, ívelt vastagabb szám. Ez a leírás most ezer nőre igaz lesz, de ha látsz rólam egy képet, akkor kicsit sem fogok hasonlítani a többire.

Nem kell görcsösen valamilyennek lenned, mert mindenképp valamilyen vagy, csak maximum nem úgy, ahogy szeretnéd.

Fogadd el azt, ahogy kinézel és találd meg az egyedi pontokat magadban. Aztán kezd el szeretni őket.

Mindenkiben van valami szép, de ez teljesen szubjektív, hogy kinek épp mi tetszik rajtad.

Például egyik exem imádta a kulcscsontom vonalát, másik a szemeimért volt oda, a harmadikat a kezem és a szemem melletti anyajegy bűvölte el. Lányok meg a szempillámra irigykednek.

Közben én meg tisztában vagyok egy rakat hibámmal pl. szőrösödök nőhöz nem méltó helyeken is, hegesedik a bőröm, szőrbenövéseim vannak, keresztharapásom van, ritkul a hajam stb.

2016. jún. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!