Miért van az, ha az ember száján semmilyen rúzs nem marad meg? Még a legtartósabb is max fél óráig bírja, aztán felszívódik teljesen.
Szerintem rossz márkát próbáltál.
Nekem van olyan rúzsom, ami órákig fent marad.
Ha nem eszem/iszom nekem órákig fent marad.
Catrice és Alverde
Ha eszem/iszom bármilyen rúzs lejön
Astor soft sensation matt. Nekem simán kibírt órákat.
Nem nyalogatod le? Régebben én is így tüntettem el a számról a rúzst. :)
Lehet nem elég jó állapotúak az ajkaid. Nekem akkor jön le. Hiába iszok, kencézem, radírozom, néha olyan tré állapotban van, hogy szóba se jöhet a rúzs. De kevésbé rossz napokon sem olyan az eredmény.
Vagy épp az ajakápoló miatt. Mielőtt felviszed a rúzst, minden maradványt le kéne szedni. Egy zsíros-viaszos rétegen persze, hogy nem marad meg.
Ha rágod, nyalogatod a szádat, az is esélytelenné teszi a tartósságot. Sokszor észre sem veszi az ember, hogy ilyeneket csinál. Az evés-ivás sem kíméli. Sőt, a beszéd is.
Kedves utolsó, igen,én is valami ilyesmire gyanakodtam!
Ugyanezt csinálom, iszom sok vizet, radírozom,mézzel is kenegetem, de sokszor valóban elég "tré " állapotban vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!