Fiúk, lányok ti helyesnek, és szépnek látjátok magatokat?
Nem igazán. Bár sokat javult a helyzet. Régen kifejezetten utáltam magam. Mostmár úgy vagyok vele,hogy lehetne jobb is,de amígy olyan kritikákat kapok,mint amilyeneket mostanábam szoktam,addig nem érdekel a saját véleményem :D
Fotókat nem szeretem. Inkább én fotózok.
Én szép vagyok, de nem szeretem, ha fotóznak. Inkább szelfizek. Mások nem ismerik az előnyös szögeket.
Persze, van, hogy nem annyira tetszek magamnak, ha nagyon fáradt, nyúzott vagyok, vagy ha kicsit problémásabb a bőröm. Olyankor nem az arcom nézegetem, hanem a fenekem. Az mindig jó :D
Én sokat fogytam és mára mindenki dicsér, lett önbizalmam és én is úgy látom a tükörbe nézve,hogy egész jól nézek ki. nem panaszkodom. :)
24/F
A tükörben többnyire elégedett vagyok. Fotóra kényes vagyok, ha rossz eszközzel és ügyetlen ember csinálja, akkor inkább eltakarom az arcom :D Ismerem a külsőm előnyeit és hátrányait is, és ha magamat fotózom akkor sokkal könnyebb ezeket úgy tálalni hogy jól nézzek ki. Egyébként élőben szépnek mondanak. Sokáig nem volt ez így, a tinikoromat végigkísérte a ronda vagyok-szindróma, minden héten találtam valami csúnyát magamon... :_D Most is vannak elégedetlen napok, főleg ha a hajam nem jó, vagy ha olyan elfoglalt vagyok hogy nincs időm szőrteleníteni napokid, és így kell látnom magam, hiába tudom mások elől takarni pl nadrág...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!