Hogyan lehet különleges kisugárzásom?
Figyelt kérdés
1-2 embernek aki két ismerek olyan jò kisugárzásuk van szinte öröm mellettük lenni. Ha belèpnek valahova azt mindenkI èszreveszi ha beszèlnek mindenki figyel ràjuk.
Èn eléggé önbizalomhiányos is vagyok amit próbálok legyőzni. Sokszor ùgy érzem hogy nem figyelnek ràm làthatatlan vagyok àtlèpnek rajtam. Az èn szavam nem szàmìt szimplàn csak buta vagyok (pedig nen tartom magam olyan butànak az àtlagom sem erről àrulkodik) Èn is ilyen különleges kisugárzást akarok. Hogyan lehet ezt elèrni? Vagy ez az emberrel születik?
16/l
2018. febr. 12. 19:01
1/3 anonim válasza:
Kedves kérdező, én is hasonló helyzetben voltam a te korodban, igaz, nem lány vagyok, de a lényeg ugyan az, szerettem volna, hogy a figyelem központja legyek, hogy észre vegyenek, hogy számítsak. A következőt tettem: kielemeztem azokat az embereket, akiknek a személyiségéhez hasonlót szerettem volna, és követtem minden szokásukat, olyanná váltam mint ők. Lett sok "barátom" a hölgyek is hirtelen észrevettek és elkezdtek érdeklődni. Vicceket mondtam, sértegettem embereket, támogattam a rossz embereket. Idővel rájöttem, hogy egy undoritó énköszpontú ember lettem akit csakis a saját "boldogsága" érdekel és egy viszonylag hosszú és leterhelő folyamat után a régi-új énné váltam. Akkor lettem igazán boldog, mert tudtam, még ha nem is voltam egy médium, akit mindenki kedvel, legalább egy jó ember voltam. Remélem valamit segített a hozzászólásom.
2/3 A kérdező kommentje:
Félreérted. Én nem akarok a figyelem középpontjába kerülni. Csak egyszerűen lenyűgöz hogy mindenki figyel rájuk sokat számít a szavuk és hogy szinte vonzzák az embereket mint a virág a méhecskéket. Ők nem sértegetnek másokat és nem olyan hivalkodóak.
2018. febr. 12. 19:41
3/3 anonim válasza:
Sehogy. Olyan, hogy kisugárzás, nem létezik. Amire te gondolsz, az az extrovertáltság kontra introvertáltság. Introvertáltnak lenni jóval nehezebb, de ezen nem nagyon tudsz változtatni, ilyen vagy és kész. Barátkozz olyanokkal, akiknek így vagy jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!