Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs esélyem 45 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs esélyem 45 éves nőként egy 50 éves férfinél, mert "túl öreg" vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
Elvált nő vagyok. Munkahelyemen nagyon tetszik egy kollégám, és ahogy nőkhöz "illik", kérdezgettem a kolléganőimet az illetőről (én nemrég kerültem oda). Megtudtam, hogy ő is elvált, viszont valaki azt mondta nekem, hogy ne reménykedjek, mert úgyis a fiatalok tetszenek neki. mert hogy jól tartja magát és jól szituált. Na de én is jól tartom magam, nagyon is! Ilyen igazságtalan a világ, hogy már az ötvenes férfiaknak is 30 éves nők kellenek csak...? Én vagyok naív?
2019. szept. 6. 17:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
43% Te egy nagyon beteg ember vagy. Tudom, hogy hálásnak kéne lennie egy nőnek ha abszolút hozzá nem illő emberek tesznek neki piszkos ajánlatokat, de hidd el, ezt inkább visszautasítanánk. És bár nem nekem válaszoltál, de hadd mondjam el, inkább halnék meg egyedül, mint hogy összejöjjek egy olyan rothadt lelkű emberrel, mint te. Akkor is, ha úgy nézel ki mint rájengoszling
2019. szept. 6. 21:32
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
43 % te totál részeg vagy, vagy teljesen agyalágyult? Van neked 2 agysejted összesen? Tudsz szöveget értelmezni? Add ki magad nőnek regisztrálj társkeresőre mint néhány(elég sok) férfitársad. Kapd meg a rengeteg ajánlatot aztán legyél vele boldog hátralévő életedre. De onnantól aztán meg ne szólalj te hálátlan! Az hogy nem mentél vele semmire, az nem érdekes, mint ahogy téged sem érdekel mi kell a másiknak. Szerintem gyengeelméjű vagy. Különben értenél legalább foszlányokat, de nem, semmit.
2019. szept. 6. 21:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
43% Még az 55-60 éves nők is találnak társat. És találni is fognak egyre jobban. Nem lesz semmi a béna kis bosszúdból. Elfüstölög a maradék agyad is mérgedben, te meg koppanni fogsz, mert ha most ilyen romlott nulla vagy, akkor nem fogsz te kelleni senkinek középkorúan sem. Csak azt nem értem hogy lesz valaki ilyen ember mint te? Ez születési hiba, deformált az agyad?
2019. szept. 6. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!