Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem a férfinél, aki azt mondja, hogy a csapatunkból senki nem tetszik neki, velem viszont néha olyan szituációkba keveredik, aminél nem vagyok benne biztos, hogy ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
Az én társaságomban érzi magát a legjobban, nagyon jó barátok lettünk. Én viszont ennél kicsit többet érzek és néha ő is furán viselkedik. Hozzám ér, nem ódzkodik attól, ha egymás mellett ülünk/állunk és hosszabb ideig összeér a karunk, vagy fészkelődés közben a combomhoz ér a keze. Hosszú ideig néz a szemembe, még akkor is, ha kicsit távolabb vagyunk egymástól.
Azt mondta, nála alap szabály, hogy házi nyúlra nem lő. Illetve nem is tetszik neki senki a jelen lévő lányok/nők közül. Én hol leplezem, hogy nem közömbös számomra, hol kimutatom. Mostanában egyre többször érek hozzá én is, direkt. Pl. ha viccelődünk egymással.
Huszonévesek vagyunk mindketten.
2017. okt. 5. 17:17
1/4 anonim válasza:
Szerelemben,háborúban nincs szabály! Pont van itt egy kèrdès: Volt e már olyan, hogy valaki olyannal jöttèl össze akire azt mondtad volna, hogy biztos nem! Szerintem nem esèlytelen! Bár ha minden nővel îgy viselkedik akivel nem akar összejönni mint veled az baj.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, más nőkkel nem viselkedik így. Eleve nem nyílik meg rögtön, tehát barátként nagyon fontosak vagyunk egymásnak, ezt tudom. Emiatt is nehéz értelmeznem a dolgokat, mert lehet, hogy minden csak baráti alapon történik és nem kéne többet belelátnom.
2017. okt. 5. 17:24
3/4 anonim válasza:
Én is ilyen szituba vagyok,de nem tudom mit tegyek
4/4 anonim válasza:
Mind a 2 töknek azt mondom aki mer az nyer, most ha bejön egy lány/fiú kezdeményezni kell nem elszalasztani a lehetőséget,míg más viszi el elöled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!