Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs esélyem 45 éves nőként egy 50 éves férfinél, mert "túl öreg" vagyok hozzá?
Először is ismerkedj,beszélgess vele,aztán kiderül.Mások véleményére ne adj!
Másodszor nem értem ezt a sok beskatulyázást.Nekem is tetszett már idősebb férfi,sőt,mai napig is érzek iránta.Pedig aztán mindent lehet rá mondani,csak azt nem,hogy jóvágású,sőt,pénze sincs sok.Nekem meg fiatalon is mindenem megvan,ami kell...Nem miattam lett vége.
"Ha így nézzük akkor nem igazságtalan a világ. A férfiak meg 20 éves korukban nem találnak barátnőt, viszont később meg sokkal fiatalabb nőkkel is összejöhetnek, ha jól szituáltak és jól tartják magukat. A nők meg 20 évesen kapnak meg mindent, nyalják ki a seggüket a nagy semmiért.
A válasz 5%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/11 Időpont ma 17:57 Szerinted a válasz nem hasznos."
Ha ezt az egy nagy marha elméletet ki lehetne valahogy szedni a világból... Ki volt az a világ barma aki elkezdte ezt és terjeszti? Mi jobb a nőknek 20 évesen? Hogy rájuk nyomul az összes perverz öreg és zaklatja őket? Nem hagyja normálisan megérni? Nem jó az akkor se. Tegyék már helyre magukat a férfiak ezzel az életkor elcsúszással, mert a nőknek ez SEMMILYEN életkorban nem jó..... Se fiatalon, se középkorúan, se özvegyasszonyként, se az özvegyasszony menyeként, se sehogy. Köszi előre is.
Ott is előkerülhet némi pénz, csak a nő oldaláról.
Embere valogatja. Van aki tenyleg a fiatalabb korosztalyban vadaszik, be is hazasodik. De vannak, akik tartjak a +-5 evet. Gyorsan kiderul, ha beszelgetsz vele parszor, hogy nala mi a favorit. Azt nem mondanam, hogy nincs eselyed a 50-es korosztalyban, inkabb az a helyzet, hogy egy reszuk ilyen, a masik meg olyan. Annal az embernel lehet nincs eselyed, de a tobbinel meg igen.
43F
Ne a kolléganőket kérdezd.Kezdjél el beszélgetni vele,a többi majd eldől.
50 éves pasinak 45 éves nő,nagyon is ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!