Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs esélyem 45 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs esélyem 45 éves nőként egy 50 éves férfinél, mert "túl öreg" vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
Elvált nő vagyok. Munkahelyemen nagyon tetszik egy kollégám, és ahogy nőkhöz "illik", kérdezgettem a kolléganőimet az illetőről (én nemrég kerültem oda). Megtudtam, hogy ő is elvált, viszont valaki azt mondta nekem, hogy ne reménykedjek, mert úgyis a fiatalok tetszenek neki. mert hogy jól tartja magát és jól szituált. Na de én is jól tartom magam, nagyon is! Ilyen igazságtalan a világ, hogy már az ötvenes férfiaknak is 30 éves nők kellenek csak...? Én vagyok naív?
2019. szept. 6. 17:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell foglalkozni azzal, aki mondta neked. Ha azt érzed, akkor vesd be magad bátran.
2019. szept. 6. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Először is ismerkedj,beszélgess vele,aztán kiderül.Mások véleményére ne adj!

Másodszor nem értem ezt a sok beskatulyázást.Nekem is tetszett már idősebb férfi,sőt,mai napig is érzek iránta.Pedig aztán mindent lehet rá mondani,csak azt nem,hogy jóvágású,sőt,pénze sincs sok.Nekem meg fiatalon is mindenem megvan,ami kell...Nem miattam lett vége.

2019. szept. 6. 19:17
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

"Ha így nézzük akkor nem igazságtalan a világ. A férfiak meg 20 éves korukban nem találnak barátnőt, viszont később meg sokkal fiatalabb nőkkel is összejöhetnek, ha jól szituáltak és jól tartják magukat. A nők meg 20 évesen kapnak meg mindent, nyalják ki a seggüket a nagy semmiért.

A válasz 5%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad.

# 2/11 Időpont ma 17:57 Szerinted a válasz nem hasznos."

Ha ezt az egy nagy marha elméletet ki lehetne valahogy szedni a világból... Ki volt az a világ barma aki elkezdte ezt és terjeszti? Mi jobb a nőknek 20 évesen? Hogy rájuk nyomul az összes perverz öreg és zaklatja őket? Nem hagyja normálisan megérni? Nem jó az akkor se. Tegyék már helyre magukat a férfiak ezzel az életkor elcsúszással, mert a nőknek ez SEMMILYEN életkorban nem jó..... Se fiatalon, se középkorúan, se özvegyasszonyként, se az özvegyasszony menyeként, se sehogy. Köszi előre is.

2019. szept. 6. 19:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
az en környezetben sok az idősebb nő ,fiatalabb férfi felállás.
2019. szept. 6. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:
14%

Ott is előkerülhet némi pénz, csak a nő oldaláról.

2019. szept. 6. 19:22
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is inkább egy fiatalabb pasit válassz. A férfiak nagyobb része 50 felett gyorsan lerobban.
2019. szept. 6. 19:23
 17/23 Rockarc ***** válasza:
100%

Embere valogatja. Van aki tenyleg a fiatalabb korosztalyban vadaszik, be is hazasodik. De vannak, akik tartjak a +-5 evet. Gyorsan kiderul, ha beszelgetsz vele parszor, hogy nala mi a favorit. Azt nem mondanam, hogy nincs eselyed a 50-es korosztalyban, inkabb az a helyzet, hogy egy reszuk ilyen, a masik meg olyan. Annal az embernel lehet nincs eselyed, de a tobbinel meg igen.

43F

2019. szept. 6. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne a kolléganőket kérdezd.Kezdjél el beszélgetni vele,a többi majd eldől.

50 éves pasinak 45 éves nő,nagyon is ideális.

2019. szept. 6. 20:12
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
Jaj ez a rinya h huszonéves pasiknak nincs barátnő! Persze h nincs,mert a szexkapcsolatokat nyomják!
2019. szept. 6. 20:54
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Beszarás. Azért az ember azt hinné a hálátlanságnak is van valahol egy elméleti határa, de nincs. Megnézem majd hogy fog állni a szád 45 éves nőként amikor a kutyának sem kellesz majd. Akkor majd hogy vissza fogod sírni, hogy ennyi férfi "zaklasson" mint most 20-30 évesen. Már csak ezért is várom a középkorúságot hogy az ilyen hálátlan disznó ribik végre megkapják azt amit érdemelnek. Öröm lesz nézni is.
2019. szept. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!