Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy 15 évvel idősebb férfinél?
tetszik egy környéken lakó kb. 15 évvel idősebb férfi. nem beszéltem még vele soha. hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? valamint lehet egyáltalán valami esélyem szerinted? esetleg hasonló korúak véleményét is várom.
21L
Igen, van! Egyedülálló? Ha családos, kerüld, a legtöbb családos nem fogja elhagyni a családját (persze akad kivétel) és csak te meg a gyerekei/felesége szenvednétek a végén.
De ha egyedülálló, akkor simán van esélyed, ha elég érett vagy hozzá, hogy a szexen kívül legyen közös beszédtémátok os. Nekem 22 évesen volt egy 17 évvel idősebb kapcsolatom.
keveredj a környezetébe. ha nem figyel fel rád többszöri találkozásra sem, akkor nem érdekled.
de arról tudsz, hogy elkötelezett-e egyáltalán?
felesége nincs, gyerekről sem tudok. nőt már rég láttam vele.
köszönni sem köszönünk egymásnak.
ha a közelébe megyek és néz akkor tetszhetek neki, ha nem akkor nem?
Hogyne lehetne. Én is minimum tízessel fiatalabb csajokat szeretem, de akár mégfiatalabb is lehet.
39F
Ha nem csalados lehet eselyed. Ezt lehet es erdemes is kideriteni. Elso korben koszonj neki rendszeresen. Ahogy ezt viszonozza mar sokat elarul. Ha jol reagal, mosolyogj. Idovel venni fogja mi a helyzet es lepni fog ha tetszel neki.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!