Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki ha nem ir vissza semmire?

Figyelt kérdés

(Ne olyan válaszokat legyszi hogy akkor hagyjad mert nem erdekled ne irj neki tobbet..)

Szoval, mindent megpróbáltam már, de semmire nem válaszol már egy ideje. Egyik napról a másikra fogta magát és nem válaszol pedig előtte teljesen normálisan beszelgettunk meg minden. Vartam már 5 napot hogy visszairjon de meg se nézi. Mit lehetne ilyenkor írni neki? Amire válaszol? 18/l

2019. szept. 6. 16:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

Írtam a pasinak folyamatosan, semmi reakció. Egy hét múlva megint írtam hogy mi van vele? Miért nem ír? Ha megbántódott miért nem beszéljük meg?

Semmi reakció. Két hónap múlva írtam újból hogy "sajnálom hogy nem írt, de örültem hogy megismertem".

Két nap múlva visszaírt hogy azonnal találkozni akar. Azóta is együtt vagyunk.

2019. szept. 25. 09:40
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó és most irigyeljünk? Szerinted mennyire szeret téged ez a pasi?
2019. szept. 25. 09:52
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
21: aha. Nyilván nem volt közben másik ostoba pitsa, aki épp dobta, amikor visszaírt neked.
2019. szept. 25. 09:56
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
#21 Én nem lennék büszke rá, hogy lábtörlőnek használnak...
2019. szept. 25. 10:45
 25/30 anonim ***** válasza:
72%

Miért használt volna lábtörlőnek? Nem volt senkije ezalatt, mert amúgy évek óta sem volt kapcsolata, meg nem is vagyunk már gyerekek, nem értem mit kell rosszindulatúnak lenni?

Egyszerűen csak besértődött mert nem voltam odáig érte az elején, ő viszont komoly kapcsolatot akart, viszont ami alatt nem írt, nagyon hiányzott.

Mennyire szeretett? Ez kérdés? Akkor nem lennénk együtt.

De mindegy is, gyakorin csak olyan tanácsok vannak hogy dobd ki, cseréld le, hagyd ott, keress mást, nehogy merészkedj kicsit is küzdeni azért mert érzed hogy lelkileg összeköt vele valami.

Ezért van itt ennyi lúzer, mert mindig könnyebb újat, izgalmasat találni mint kitartani valaki mellett akit megkedveltünk.

2019. szept. 25. 11:53
 26/30 A kérdező kommentje:
Én irigyellek, bárcsak minden esetben így lenne. Én 4edike óta nem írtam neki nekem is az a tervem hogy varok olyan két hónapot és újra ra írok, csak attól felek hogy addigra késő lesz hogy addigra lesz valakije 😔
2019. szept. 27. 09:20
 27/30 anonim ***** válasza:
12%
Én szívből kívánom a srácnak, hogy találjon valakit az elkövetkező hetekben, akkor talán elkerülöd, te pszichopata nyomorult.
2019. szept. 27. 11:13
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem fog találni max egy banyaremet mert nagyon csunya amúgy
2019. okt. 2. 08:09
 29/30 anonim ***** válasza:
67%
2 hónap múlva ne írj a srácnak! Ha eddig sem írt semmit, inkább keress mást!!
2019. okt. 2. 08:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett végül?
2022. jan. 28. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!