Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri 20 éves koromban már a karrierre koncentrálni? Majdnem Minden nap 12 orázok, nincs időm semmire, már egy éve kapcsolatom sem volt, szorakozni se tudok elmenni, vagy inkább vissza kéne vennem es élni az életem?
Koncentralj a karrierre!!!!
Neha iktass be egy kis szunetet, de a karrier, a hosszu tavu celok legyenek fontosabbak!
Es akkor nem ragadsz itt es irogatsz 35 evesen is, hogy sikertelen csorokent van eselyem not talalni?
Csak a sajat tapasztalatomat irom.
En "eltem". Most 43 evesen jarok egyetemre, hogy valami karrierfelet osszekaparjak. Mindenki azt kerdezi, hogy es eddig mit csinaltal?
OOOO buliztam...
En akkor is azt mondom, hogy koncentraljon a karrierre, de iktasson be szuneteket es figyeljen oda, hogy tenyleg van legalabb 1-2 este ami szorakozassal telik.
Karriert úgy is lehet építeni, hogy nem szakadsz bele. Semmivel nem lesz több esélyed karriert építeni ha 12 órázol. Főleg ha nem is ennyire vagy bejelentve.
A kettő simán megy egyszerre, csak meg kell találni az egyensúlyt. Ezzel annyit fogsz elérni, hogy pár éven belül teljesen kiégsz és már nem is fog érdekelni a hivatásod. Ezért karriert építeni sem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!