Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Flörtöléssel felfalok szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöléssel felfalok szinte minden nőt. Ezek szerint ezért nincs kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Hasba akasztó szöveggel, illetve nagy szavakkal (ami mögött azért van is valami) bármelyik nőt képes vagyok elcsábítani.

Pont emiatt tartanak tőlem, ha komolyabbra fordulna a dolog, hogy tudják hogy alapból ilyen a személyiségem?

2019. márc. 23. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha tudják, hogy ilyen vagy, akkor igen. Legalább okosan csinálnád, hogy ne derüljön ki.

Én a következőt javaslom: azt mondani a nőknek, miután megdugtad, hogy nem vagy felkészülve egy párkapcsolatra. Ha jó az előadásod, akkor beveszi a mesét, és még sajnálni is fog, és nem terjeszti el, hogy dugott veled.

Nekem ez a módszerem.

2019. márc. 23. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem tudnál elcsábítani!
2019. márc. 23. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Engem nem csábítanál el az biztos. Akármilyen szöveget nyomnál nekem.

N

2019. márc. 23. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Jajj de kis optimisták...:)
2019. márc. 23. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
😂
2019. márc. 23. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehetséges. Ha tényleg komoly kapcsolatot akarsz, fogd vissza magad, és ne flörtölj mindenkivel. Ez amúgy nagyon kiábrándító tulajdonság.
2019. márc. 23. 23:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Szeretem ha egy ferfinak nagy az arca...😂😂
2019. márc. 24. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Miért érzem úgy hogy ez a fiú nem mmostanában látott nőt? :D
2019. márc. 24. 08:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Rosszul érzed jóbarát. Kapcsolatom volt régen csak...
2019. márc. 24. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:

"Miért érzem úgy hogy ez a fiú nem mmostanában látott nőt? :D"

Azért, mert sértő számodra a kérdés. Miért gondolod, hogy ha valaki tud csajozni, akkor az a képességeit a "komoly kapcsolatokra" fordítja?

Nekem is volt egy ismerősöm, aki értett a nőkhöz, egymás után kúrta mindegyiket. Na, ezt hogy magyarázod?

2019. márc. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!