Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás volt nyilvánosság elé tárni hogy új kapcsolatom van?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy augusztusban meghalt a kislányom apukája, nekem pedig bár hiányzik de lett egy új kapcsolatom. Mindenki lenéz hogy ilyen hamar túl léptem ezen a dolgon pedig ha nem lenne párom akkor sem hoznám őt vissza. Mindenki össze súg a hátam mögött, és olyanokat hordanak össze hogy ennek is szülők egy gyereket és lesz 3 gyerekem 3 apától, milyen nő vagyok én. Természetesen ez nem csak a halott párom rokonai hanem azok is megvető pillantásokat tesznek rám akik nem is ismerték őt! Valaki hasonló cipőben?2019. jan. 31. 21:05
1/13 anonim válasza:
Magyarországon válás után el kell magad temetni,ha megözvegyülsz,meg kéne neked is halni,v sirni 20 évig, jo h nem az özvegyeket elkéne égetni mint indiában. :( Eleve otthon ha vkin látják h sikeres boldog kiegyensulyozott ,v csak szeretve van bárki által azt gyülőlik. :(
2/13 anonim válasza:
Szerintem is elsietted, de a te dolgod.
4/13 anonim válasza:
El tudjuk képzelni, mennyire hiányzik, ha eltemetted, aztán már 4-5 hónappal később nemhogy ismerkedsz, hanem már olyan kapcsolatod van, amit elég komolynak érzel ahhoz hogy felvállald... nem azzal van a baj, hogy új kapcsolatod van, hanem a képmutatással. Legyen új kapcsolatod, nem kell eltemetni magad, csak akkor vállald is be a valódi érzéseidet a volt pároddal kapcsolatban. Mert akit a párja halals utan par honappal/hettel (ki tudja) mar kurnak, az nagyon nem gyaszol meg hianyol senkit.
5/13 anonim válasza:
Az 4 hònap.Tanulhatnának Tőled emberek,hogyan kell tùljutni a fájdalmakon.Előttem szóló szívemből szólt.
6/13 anonim válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez szerinten is gyors volt... Nem hiányzik annyira ha tudtál mással kapcsolatot kialakítani ilyen hamar. Én ha a páromat ne adj Isten elvesziteném, akkor biztos vagyok benne, hogy évekig nem tudnék férfira ránézni.. De legyen, hogy te ezen ilyen könnyen túlteszed magad. Viszont minek kellett nyilvánosságra hozni?!
7/13 anonim válasza:
Nem mondok senkiről véleményt, mert mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
Viszont eltelt 5 hónap, és neked már komoly kapcsolatod van. Vagyis legalább 2-3 hónapja tart, ne adj isten előbb kezdődött. Na ez itt a probléma.
A gyásznak vannak fokozatai, és van fontos tényezője, az pedig az idő.
Ez pont úgy jön le, hogy te nem szeretted őt. Ha szeretek valakit, és meghal, akkor bizonyos ideig pont leszarom a másik nemet. De nyilván nem vagyunk egyformák.
8/13 anonim válasza:
Jol sejtem h már akkor megvolt az uj pasi,mikor még élt a párod?
58N
9/13 anonim válasza:
Nekem is az lenne a kérdésem,mint az utolsónak.
Túlzás vagy nem túlzás,jogosan beszélnek így rólad de mivel felvállaltad,viseld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!