Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki ha nem ir vissza semmire?

Figyelt kérdés

(Ne olyan válaszokat legyszi hogy akkor hagyjad mert nem erdekled ne irj neki tobbet..)

Szoval, mindent megpróbáltam már, de semmire nem válaszol már egy ideje. Egyik napról a másikra fogta magát és nem válaszol pedig előtte teljesen normálisan beszelgettunk meg minden. Vartam már 5 napot hogy visszairjon de meg se nézi. Mit lehetne ilyenkor írni neki? Amire válaszol? 18/l

2019. szept. 6. 16:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nincs interneted kérlek írd meg, múltkor nekem se volt 1 hétig, és mégis írtam!
2019. szept. 6. 17:35
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Meddig akarod még magad alázni? Szerinted attól nőni fogsz a szemében, hogy így viselkedsz mint egy szánalmas pincsi?
2019. szept. 6. 18:13
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
"megbactam a macskád"
2019. szept. 6. 18:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Írd le neki az érzéseidet, ha arra sem válaszol, akkor egyértelmű, hogy nem kellesz neki és csak le akar rázni.
2019. szept. 6. 18:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nezd kérdező, tudom, hogy nehéz. Voltam ugyanebben a cipőben. Vártam, idegeskedtem, dühös voltam, hogy miért nem ír, amikor pedig válaszolt, ugrottam mint egy kiskutya. De aztán lassan realizáltam, hogy ő mennyire nem tesz energiát ebbe és mennyire egyoldalú az egész. Fájt de leépítettem a kommunikációt, mert volt büszkeségem és nem akartam egy másik ember játéka lenni. Így meg tudtam ismerni másokat akik viszont tényleg velem akartak lenni. Ma már nyugodtan is talalkozom azzal a lánnyal es nem erzek semmit.

Azt meg ne hidd hogy szerelmes vagy. Olyanba nem tudsz szerelmes lenni akit nem ismersz, nem beszeltek, nem vagytok kapcsolatban, nem viszonozza. Te elkepzeltél róla egy idealkepet es azt szereted.

23/F

2019. szept. 6. 18:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha fejébe vette,hogy levegőnek néz,akkor semmit.Hagyni kell főni a saját levében pár hétig,hónapig.Jobbat nem tudsz tenni.
2019. szept. 6. 19:29
 17/30 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem is küldj neki képet a melledről! Vagy fehérneműs szexi képet! A tangás seggedet, vagy melltartós képet. Meg írd neki azt, szívesen eltöltenél vele egy forró éjszakát!

Erre hátha reagál, ha szexelni akarna veled.

2019. szept. 6. 22:24
 18/30 anonim ***** válasza:
73%

Ne azt amit az 55% javasol.....

Ő ugyanez a kommentelő:

"14: Erről csakis a nők tehetnek. Egy időben én is komolyan gondoltam, de megundorodtam a nőktől és csak szórakozok.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.

# 15/17 Időpont ma 20:29 Privát üzenet Szerinted a válasz nem hasznos."

Ő ilyen.

2019. szept. 6. 22:43
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

"Ne azt amit az 55% javasol.....

Ő ugyanez a kommentelő:

"14: Erről csakis a nők tehetnek. Egy időben én is komolyan gondoltam, de megundorodtam a nőktől és csak szórakozok."

-------> Én nem ugyanaz vagyok, hatalmasat tévedsz. Az csak a véletlen műve ha ugyanannyi a százalékunk. Én soha nem írta azt, hogy megundorodtam a nőktől. Sőt! Szeretem a nőket, mindig is kedvelem őket! És jelenleg is van barátnőm.

2019. szept. 11. 01:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, már a Bélával jár.
2019. szept. 11. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!