Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég találtam egy szép lányt az egyik közösségi portálon, de semmire nem reagál vissza. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felvettem MSN-re: semmi. Küldtem neki az oldalon keresztül levelet: semmi. Küldtem neki e-mailt: semmi. Írtam az egyik képéhez kommentet: szerintem kitörölte... Mit tegyek?2009. márc. 2. 17:07
2/9 anonim válasza:
Próbálj kapcsolatba lépni a lány barátaival, keresd meg a szórakozóhelyet ahova szokott járni. De sztem vagy van barátja, vagy nem akar kapcsolatot és ezért próbál számba se venni téged.
3/9 Thurston válasza:
Gyanítom nem szereti az interneten próbálkozó gyökereket. =/
4/9 anonim válasza:
Én is arra gyanakszom, hogy van barátja, ez esetben hagyd...
5/9 anonim válasza:
Vagy talán nem jössz be neki:)Amugy énse szertem ha ilyen oldalokn jelölgetnek meg vesznek fel msn-re pasik.Néha olyan gyökarek tudnak zaklatni:O
krisztah
6/9 anonim válasza:
Ami nem megy nem kell eröltetni...
8/9 anonim válasza:
Keress egy másik szép lányt. Van belőlük egy pár db.
25/f
9/9 anonim válasza:
öszintén...melyik csaj szereti ha ilyen oldalakon zaklatják?? :) hát én nem... meg ha semmit nem ir vissza gondolom van barátja vagy nem teccel neki :) én max akkor válaszolok idegen pasiknak ilyen oldalon ha tecik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!