Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számit, hogy mi a horoszkópja a kiszemeltnek?
Tudom a párom horoszkópját(bolygók milyen jegyben vannak stb) és amit írnak általában full igaz ránk, de valahogy mégis együtt vagyunk, pedig még barátként se kellene jól funkcionálnunk.
Amúgy sose azzal indítok egy beszélgetést, hogy "szia pontosan mikor is születtél"? :D
Szóval ez így utólag derül ki, bár van 1-2 jegy, akit azért valszeg elkerülnék(mert eddig mindig igaz volt rájuk az adott jellemző)
Mindenben a tökéleteset keresem, ezért számít a személyiség minden paramétere.
Nem elég annyi, hogy elviseljük, szeretjük egymást, mert ettől még koránt sem biztos, hogy jó hatással lennénk egymásra.
Nekem nagy szükségem van arra, hogy a másik fél kimozdítson a passzív helyzetemből és kihozza belőlem a maximumot, tudjon motiválni.
Azt, hogy milyen elem dominál az adott emberben, lehet érezni elemzés nélkül is.
Nem fogok kapcsolatba kezdeni tűz, vagy levegő eleművel, mert eleve nincs meg a vonzalom.
Ha még nem ismerjük egymást, a csillagjegye sok mindent elárul, amiből már tudom, hogy potenciális társ jelölt lehetne, vagy csak barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!