Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számit, hogy mi a horoszkópja a kiszemeltnek?
Figyelt kérdés
Miért számit?2019. szept. 5. 21:51
1/20 anonim válasza:
Régebben foglalkoztam kronobiológiai pszichogenetikával, asztrológiai elemzésekkel is, nem a napi gagyi előrejelzésekkel. Van némi alapja a leírt dolgoknak, de pl. én Bak vagyok, amire rideg, barátságtalan, távolságtartó jelzőt is aggatnak, miközben ezek közül egyik sem igaz. Szóval, ha csak ez számítana, 12 féle ember élne.
2/20 anonim válasza:
Nem számított, de ha újra erre kerülne sor, akkor már számítana, már tájékozódtam és bizonyos alap tulajdonságok igazak azokra az emberekre, amiket leírtak.
Nem arra a sz.rra kell gondolni, amit napi szinten kamuznak.
3/20 anonim válasza:
Párom apukájára pedig teljesen jellemző, amit most kiemeltél a bakra. Érzelmileg infantilis, csak az anyagiak számítanak neki.
4/20 anonim válasza:
#3: talán amiatt, mert földies jegy, mint a Bika, Szűz, akiknek fontos az anyagi biztonság. De önmagában nem ez a meghatározó. Csúnya is lenne.
5/20 anonim válasza:
Pont annyira, hogy aki ezzel foglalkozik nem lenne a párom.
7/20 anonim válasza:
Álljatok meg drágáim, felnőtt korban az aszcendens számít. :) Meg az összes többi faxság, a karrier a merkurban, a szerelem a nem tudom melyik hold udvarában... Szóval... De, a nap jegy (amiben születtél) és az aszcendens a lényeg. Én nem e szerint választok párt, de mindenesetre érdekes/érdemes ezt is nézni. Majd figyelek. :)
8/20 anonim válasza:
Annyira nem, hogy még pontosan a jegyek hónapokhoz tartozását se igazán tudom.
9/20 anonim válasza:
Annyira nem, hogy még a gyerekeim apjáét sem tudom (mondjuk a gyerekekét sem)
10/20 anonim válasza:
Semennyire. És akinek fontos, az nem lenne a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!