Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy 33 éves nő, az már nem is álmodozhat egy vele egyidős pasiról komoly kapcsolatra?
Azok a fránya igények. Nem a top 20%-ot kell nézni, azt akkor lesz. Ha meg kötöd az ebet a karóhoz, akkor jó lesz neked egyedül is.
32f
Álmodozhatsz, de tenni érte, ismerkedni, kapcsolatokat kialakítani célravezetőbb.
A hülye viccet félretéve: de, simán lehet egy veled egykorúval boldog, kiegyensúlyozott, hosszú kapcsolatod, de sok mindentől függ. Első körben, tőled. Hogy nézel ki, mennyire vagy ápolt, igényes, milyen a természeted, személyiséged, képes vagy-e idegenekkel hamar szót találni és ismerkedni, van-e olyan érzelmi batyud, ami sokakat elriasztana? Hogyan élsz? Van--e valami örömöd az életben? Barátok, hobbi, vagy csak élsz a kis mókuskerékben, kapkodva, besavanyodva? Ha ezek mind rendben vannak, akkor már csak szerencse kell, amit a kitartás hoz el.
Bár valamennyivel fiatalabb vagyok nálad, de nekem rendszeresen udvarolnak nálam még fiatalabbak, komoly szándékkal. Az idősebb 40-es korosztály viszont érdekes módon messzire elkerül. (Bár én ezt messze nem bánom.)
Komolyan!
Írj le nekem 5 okot, hogy miért kezdjek komoly kapcsolatba!
40 leszek. Van normális melóm. Hitelmentes házam és kocsim.
Budapesten élek. Nincs ex-nejem. Valahogy kinézek.
Miért kellene nekem...meg a hozzám hasonló férfiaknak komoly kapcsolat?
Ráadásul 30+ -osan a nő már gyűrűt meg puját akar, gondolom te is.
A szeretőséggel mi a bajod? Vagy szeretsz pasik után takarítani, mosni, főzni? Szereted, ha vernek?
Épp ez az, hogy minden 40 éves pasi úgy gondolkozik, mint a #14-es válaszoló. Hogy van egy lakásása meg egy kocsija és akkor már minek család, ha nagyfiúnak érezheti magát vele a 23 éves lányok között is?
Azoknak a 20-as férfiaknak kellenék csak "komoly kapcsolatra", akik még alig önellátóak, nincs semmi tapasztalatuk a nőknél, és azok is csak ugródeszkának használnának, nem komoly kapcsolatra. Vagy csak az idős bácsiknak, akiknek inkább már egy ápolónő kéne nem egy párkapcsolat. Ez a két lehetőség van.
Nekem összejött. 34 voltam, elvált, gyerek nélkül, a leendő férjem 30, szintén gyerektelen. Helyes, értelmes férfi, klassz munkával. A kisfiunk 3 éves.
De érdekes, 30-as évek elején mindig sikerült korombeli, normális férfiakkal ismerkednem. Talán nem jó helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!