Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nő komoly kapcsolatra alkalmas?

Figyelt kérdés
Egész életében prostituált volt, mint édesanyja. Néha felnőtt filmekben is szerepelt. Pár éve elmondása szerint volt egy halálközeli élménye, azóta megváltozott és megtért. Elkezdett hinni ugyan, de azóta is hirdeti magát, csak kevesebb ügyfelet vállal azóta. Nekem mint diplomás konzervatív embernek van értelme komolyabban építgetni vele a közös jövőt? Mindketten már az 50-es éveink közepénél járunk.

2019. aug. 30. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha abbahagyja a szakmáját,akkor esetleg.
2019. aug. 30. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Alkalmas lehet, de ebben az esetben szerintem nem ez a lényeg elsősorban. Az a kérdés te el tudod-e így fogadni a múltjával és a jelenével együtt? Képes lennél őt felvállalni nyilvánosan, hogy igen, ő a párom? Ha nem, akkor keress egy szintén konzervatív nőt. Ha igen, akkor próbáld meg. Nincsen rá semmi garancia, hogy egy tisztességes múltú nővel csak komolyra fordulhat a kapcsolat. Amíg meg nem próbálod nem tudhatod. (Nekem egyébként nem kellene, de a döntés a tied.)
2019. aug. 30. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen megnyugtató, hogy kevesebben dgják. Hu, ha ez kés neked egyáltalán... Ez kb. vicc kategória
2019. aug. 30. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
*Kés helyett kérdés automata korr.
2019. aug. 30. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem értek egyet, hogy valakit leírjunk a múltja alapján főleg úgy, ha nem tudod hogy miken ment keresztül az illető és hogy jutott oda ahol most van. Ettől függetlenül az, hogy ki alkalmas komoly kapcsolatra és ki nem az egyén függő és nyilván a komoly kapcsolat em egy meghatározott séma szerint megy mindenkinél. Nyilván neked kell tudnod mi az ami zavar és mi az ami nem. Ha te azt érzed, hogy nem zavar, hogy ezzel foglalkozott akkor egy próbát megér. Nyilván az is fontos kérdés, hogy óhajtja-e feladni a foglalkozást, vagy első sorban az is, hogy ez számodra elvárás-e. De a bizalmi részére a érdésednek, szerintem semmivel sem alkalmatlanabb egy komoly kapcsolatra mint bárki más, ez alapján nem határozható meg szerintem.
2019. aug. 30. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet alkalmas, ha abbahagyja. Volt ilyen nővel dolgom, ő azt mondta abbahagyta, és szeret. De folyamatosan ócsárolt, a mutogatós prolivillantós dolgaim hiánya miatt (nincs, és nem is akarok német "prémium" autót, nem akarok feltűnősködni, stb), hetente dobott, majd visszakuncsorgott, aztán csalt olyannal aki szintén azt hitte ő az egyetlen, eközben pedig sugarbabyskedett, és gumi nélkül csinálta a gazdag üzletemberekkel, maffiózókkal. Aztán kicsit berágtunk rá páran így a károsultak közül elriasztottuk a kuncsaftjait, bebukta az albérletét, most pedig előállítási parancs van ellene rendőrségi tartozás miatt, miközben drága rucikat, parfümöket vásárol.

Ez egy kisebbségi komplexusos instahercegnő, aki szocio/pszichopata, úgy tud átgázopni más embereken, és tenni a szépet ha épp az az érdeke, ócsárolni, ha nem akar épp semmit az illetőtől.

2019. aug. 30. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

#6 na szóval egy elrettentő példát írtam, de lehet van aki nem ilyen.

Ismertem 2 másik prostit is, akik családnak segítettek, vagy épp összegyűjtöttek saját lakásra pénzt, emellet a földön jártak, kedvesek, rendesek voltak, sok élettapasztalattal, trhát ők lehet alkalmasabbak komolyra, mint egy bulikázó felhők közt járó közgázos instahercegnő

2019. aug. 30. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Ha te is buta vagy, akkor igen. Intelligens emberrel viszont nem. Sima qrvából lett rémbuta, vallási fanatikus qrva. Igazi főnyeremény.

A vallásnál még a prostitúció is jobb, komolyan. De így, hogy egyszerre van jelen a két dolog, csoda, hogy még kibírja egyáltalán szerencsétlen univerzum a létezését.

2019. aug. 30. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Elkezdett hinni ugyan, de azóta is hirdeti magát, csak kevesebb ügyfelet vállal azóta."

Ezt ő maga sem gondolhatja komolyan...

2019. aug. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!