Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonévesen sok férfivel van dolgom és volt futókalandom is, sosem lehetek már alkalmas komoly kapcsolatra?
Az egyik hosszú kapcsolatom (2 év) után annyira elfáradtam a kapcsolatban, hogy nagyon örültem a szabadságnak, jó érzés volt a kapcsolatunkon való stresszelés (mindig azzal, fenyegetett, hogy szakít, meg mondogatta, hogy nem tudja, mi legyen) után fantasztikus volt gyomorideg nélkül úgy felébredni, hogy nincs miért aggódni. Azóta nem volt párkapcsolatom, mert alaposan megválogatom, lelkileg kit engedek közel és kiben bízom, de eltelt 3 év engem meg vonzott a kíváncsiság, hogy milyen lehet más férfiakkal, milyen lehet kapcsolaton kívül... Meg kívántam is a szexet.
Nem történt semmi "extra", csak mindketten jól éreztük magunkat, mint két szingli és minden le lett tisztázva előre, volt, hogy pár hónap ismeretség után, volt, hogy a második randin. Ilyenből előfordult 10... Nem bánom egyiket sem, viszont annyira erősek az előítéletek a nőkkel szemben, hogy nem tudom, mire számíthatok.
Hazudni nem akarnék a páromnak, ha lesz majd és ez előjönne köztünk témaként, de azt sem akarom, hogy ez alapján megítéljenek. Nem lettem ettől sem ócskább, sem rosszabb, sem tisztességtelenebb ember, semmi szükségem arra, hogy ezért ítéljenek el, vagy hívjanak "rongynak".
Szerintetek?
Nos szerintem is lehet még komoly kapcsolatod ha te is akarod . Rajtad múlik. Normális pasit kell hogy találj. Remèlhetőleg a tapasztalatok melett az emberismereted is fejlődött. Másrészt ami fontos: "nincsen rózsa tövis nélkűl" minden kapcsolatban kell küzdeni valamiért. Mennyire akarsz küzdeni, vagy akarsz nyugodt szingli életet élni.
Bár a pletykákra normális pasi nem ad! De, azért a rosszakarókat épìtsd le a környezetedből. Nehogy a kalandozasaidat másképp adják elő!
Ez olyan mint ha arra akarnál választ kapni, hogy a turkalobol jobb a ruha vagy a boltból?
Vagy bmw premium selection első tulajtól, vagy az agyonhasznált lada a 10ik rostás Rómeótól..
Nincs hangulatom most mocskolni téged mert elég jó napom van,de normális férfit csak úgy találsz ha titokban tartod. Ha az undor elsőre nem is jönne rám, de rossz szájíz biztos lenne ha rákérdezek és látom hogy itt bizony vannak gondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!