Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha huszonévesen sok férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha huszonévesen sok férfivel van dolgom és volt futókalandom is, sosem lehetek már alkalmas komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az egyik hosszú kapcsolatom (2 év) után annyira elfáradtam a kapcsolatban, hogy nagyon örültem a szabadságnak, jó érzés volt a kapcsolatunkon való stresszelés (mindig azzal, fenyegetett, hogy szakít, meg mondogatta, hogy nem tudja, mi legyen) után fantasztikus volt gyomorideg nélkül úgy felébredni, hogy nincs miért aggódni. Azóta nem volt párkapcsolatom, mert alaposan megválogatom, lelkileg kit engedek közel és kiben bízom, de eltelt 3 év engem meg vonzott a kíváncsiság, hogy milyen lehet más férfiakkal, milyen lehet kapcsolaton kívül... Meg kívántam is a szexet.

Nem történt semmi "extra", csak mindketten jól éreztük magunkat, mint két szingli és minden le lett tisztázva előre, volt, hogy pár hónap ismeretség után, volt, hogy a második randin. Ilyenből előfordult 10... Nem bánom egyiket sem, viszont annyira erősek az előítéletek a nőkkel szemben, hogy nem tudom, mire számíthatok.

Hazudni nem akarnék a páromnak, ha lesz majd és ez előjönne köztünk témaként, de azt sem akarom, hogy ez alapján megítéljenek. Nem lettem ettől sem ócskább, sem rosszabb, sem tisztességtelenebb ember, semmi szükségem arra, hogy ezért ítéljenek el, vagy hívjanak "rongynak".

Szerintetek?

2017. dec. 22. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Bevallom, engem szokott zavarni.

Nem azért mert ne tudnám elfogadni vagy mert a számokon rugóznék nagyon (bár egy bizonyos partnerszám után már biztosan nem kellene), hanem mert az a tudat zavarna, hogy ő élhetett ilyen életet könnyedén, de nekem nem ment hiába szerettem volna, még nehézkesen is alig.

Mert bár megannyi szónok van, hogy könnyűvérű lányok itt is, ott is, akikkel én kezdtem volna azoknak minden nagyon, nagyon komoly kellett, hogy legyen. Hiába akartam alkalmi kapcsolatok, folyton falakba ütköztem mert nekik csakis és kizárólag komoly kell, ők nem olyan lányok. Ebbe beleuntam, hogy állandóan hozzájuk kell igazodni, mikor milyen kedvük van éppen az életben. Vagy komoly kapcsolatban vannak, vagy éppen alakulóban vagy egy kapcsolatuk és most azért vagy összesen két hétig szinglik két kapcsolat között.

Szóval, ha nekem férfiként teljesen elfogadható külsővel vért kell izzadni minden szarért, miközben neki nőnek minden megy mint a karikacsapás, mikor milyen kedve van éppen akkor sajnos vagy nem sajnos, zavar. És nem a férfiak száma miatt, hanem a dolgok menete miatt.

2017. dec. 22. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

Én a komoly kapcsolatok híve vagyok, sosem akartam össze-vissza dugni. Így ezt elvárom a nőtől is. Ahogy tapasztalom manapság ez egy extra elvárás, többek között ezért is vagyok egyedül. Találhatsz simán férfit akivel majd leéled az életed hátralevő részét. Ennek az az oka, hogy rengeteg férfi pont ugyan olyan szinten dugogatott mint te, ők meg elfogadják, hogy te is ilyen voltál.

Szóval nálam nem sok esélyed lenne, nekem nem jön be egy olyan nő aki tucatnyi férfi alatt feküdt már. De mondom, sokan nem ilyenek, ők beleszeretnek a sok próbás nőkbe is.

Én is kívánom a szexet és tudnék is keríteni hozzá nőt, de ez kevés lenne nekem, nagyon kevés.

2017. dec. 22. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

12, ezzel csak az a baj - és ezt kell felfogniuk a férfiaknak - hogy a nők jól felfogott érdekük, hogy eljátsszák a tisztességes nőt, amikor eljön az ideje, hogy stabil pasit fogjanak, ezt ők nagyon jól tudják. Ilyenkor hirtelen átcsapnak a másik végletbe, hónapokig váratják a pasit és úgy csinálnak, mintha nem is érdekelné őket a szex, mert hát rendes pasihoz rendes nő illik. Hány olyan férj van, aki azt hiszi, a felesége nem kívánja a szexet vagy egyenesen aszexuális, pedig ha tudná, milyen múltja van annak a nőnek, csak nézne.

Én már abban a korban vagyok, amikor a nőknek már nagyon sürgős pasit fogniuk. Múltkor összefutottam egy hölgyismerősömmel, aki kifakadt, hogy egyszerűen nem érti, miért nem maradnak meg mellette a férfiak, pedig alig volt pasija. Na most ő valszeg nem emlékszik arra, hogy a tavalyi szilveszteri buliban részegen azzal hencegett nekem, hogy már követni sem bírja, hány férfival feküdt le eddig. Hát így megy ez.

2017. dec. 22. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:

ne jöjjön elő köztetek témaként, és kész.

mi sem erről beszélgetünk a férjemmel, kinek hány exe volt. van értelmesebb témánk is.

(egy sokat élt) 37/N

2017. dec. 22. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem.
2017. dec. 22. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem számolok be soha az aktuális komoly partneremnek részletesen hogy előtte hányan,kikkel meg miket csináltam.Általában nem is kérdezik.Attól nem hazudok ha nem mondok el mindent múltból.
2018. jan. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!