Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem akar 3 bol 2 ferfi gyereket (pont annyinak van gyereke), mert a nok kb 60%ban ugyis elvalnak es viszik a fèl lakast es persze kapjak a gyerektartast?

Figyelt kérdés
Ez ugye meg rizikos egy pasinak.mert a legtobb no bekattan 30 felett es válni akar. Ezert a legtobb ferfi mar inkabb 3 ovszerrel szexel nehogy baj legyen egy stabil kapcsolaton belul is, es ugye a legfrissebb stat szerint evrol evre kevesebb gyerek szuletik ismet.2019 ben sokkal kevesebb szuletett mint 2018 elso feleben. Ergo rajottek a pasik h a nok elobb utobb majd mindig ugyis elvalnak?!
2019. szept. 1. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Megy a nagy kirakat meg média dömping, hogy minden nő egy vadmacska az ágyban, minden nő csak szexelni akar, minden nő esténként egy szexi dög, akiket a férjük elutasít. Ellenben az én tapasztalatom pontosan az ellenkezője. A nők behúzzák a kéziféket, nulla szex, lehetsz te jó férj meg apa, lehetsz te szuper kedves és odaadó. Ha szétnézek az ismeretségi körömben vagy a nagy családban, szinte mindenhol ez van. Aztán jön az egyetlen és ragyogó tanács: válj el. Könyörgöm, minek? Hogy 2 év múlva megint ugyanott legyek? Tudomásul kell venni, hogy a kapcsolatok többsége meghal 2-3 év alatt. Azok inkább meg se szólaljanak, akik itt örömködnek, hogy ők bizony 20 év elteltével is heti 5X szexelnek. Nagyon rossz példa, mert sajnos többségében ez nem így van, ezért sokan azt gondolják, hogy irány a házasságkötő terem, és boldogság és szex élete végéig. A nők többségének nem kell a szex, ez van. Ebből kezdődik minden konfliktus, majd lehetsz te akár a superman is, a nő zaklatásnak veszi a közeledésed, és ennyi volt. Vége. Undorodni fog tőled, és arra is mérget vehetsz, hogy mindennek te leszel az oka. Pont ezért mondom én azt, ahogy a nők többségének nem való a házasság, mert marhára nem úgy működik, hogy megvan a férj aki majd húzza az igát, és idővel szépen leszoktatjátok a szexről. Egy férfinek kell a szex, ha tetszik, ha nem. Amelyik nő meg nem adja meg, az meg MEGÉRDEMLI hogy megcsalják, sőt, ez a minimum amit érdemel. Én még táblát is akasztanék a nyakába, hogy frigid f*pina. Mennyi de mennyi családi probléma forrása ez, de mégis, mindenki őket védi.
2019. szept. 1. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Hát, mi a párommal azért nem akarunk gyereket, mert valószínűleg 2050-re kihal az emberiség, és az odáig elvezető poklot nem akarjuk rásózni másra, pont elég lesz nekünk is megbírkózni vele. Házasodni sem akarunk, felesleges pénzkidobásnak tartjuk, anélkül is tudjuk, hogy a másik szeret és velem képzeli el az életét. Én kislányként sem álmodoztam sosem nagy lakodalomról, csillivilli ruháról, meg babucikákról.

23N

(Egyébként gyerekekkel dolgozom, nem mondanám magamra, hogy nem lennék jó anya.)

2019. szept. 1. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
18%

Igen, a csúnya gonosz nők fel akarják áldozni a testüket kilenc hónapra egy gyerekert ami a ti neveteket viseli majd, hogy aztán pár év múlva egyedül keljen nevelniuk ezt a ti neveteket viselő gyereket.

Kitaláltad.

Találtál amúgy KSH statisztikát a házasságokról is? Azoknak is megcsappant a számuk? Mert ha azoknak nem, akkor k urva ostobák a férfiak hogy egyáltalán belemennek a házasságba, ha tudják hogy a feleségük elhagyja majd őket (miutan kiderül, hogy félrek úrtak, hiszen a legtöbb válás azért van, mert a pasi ösztönlény volt és nem bírt a farkával)

2019. szept. 1. 16:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Csokkent a hazassagok szama is ujra. 16-17 ben megugrott. Tavaky es iden ujra csokkkent
2019. szept. 1. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Amíg a férfiak nem kapják meg 50%-ban a gyereket a válás után, addig jogosan.
2019. szept. 1. 16:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon keves esetben kapaj meg a ferfi valas utan. Akkor sem ha aferfi a pedans a no meg alkoholista.
2019. szept. 1. 16:50
 17/18 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Mivel a házasságok nagyjából fele válással végződik,így részben érthető ez a szemlélet.Én sem vagyok házasságpárti plusz 30 már elmúltam és nincs gyerekem.(Pedig volt olyan barátnőm,aki akart anno utódot tőlem.)Egyébként véleményem szerint normális gondolkodó ember nem gyárt,nem szül gyereket (a semmibe) Pl.albérletbe.Főleg ilyen balkáni életszínvonalhoz,ami ebben az országban van.Az európai emberek többsége gondolkodik.A másik tény viszont igazából pont az,hogy sok kényszer szingli (egyedül élő)férfi/nő van ebben az országban.Sokan élnek akár egy kis lakásban,vagy albérletben egyedül.Ettől függetlenül tudom,hogy Nyugat Európában is sok szingli van,viszont ott legalább magasabb,élhetőbb bérek vannak,meg ott jobb családtámogatási rendszer működik.
2019. szept. 1. 16:56
 18/18 MolotovPunk ***** válasza:
Igazából nem csak az ország helyzete kilátástalan és bizonytalan,hanem sok esetben a párkapcsolatoké is...Tapasztalatból mondom.Túl sok szakítás van.
2019. szept. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!