Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki nem foglalkozik a pénzemmel?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nagyon gazdag vagyok, de emellett elég visszafogott is. Nincsenek felesleges holmijaim, meg méreg drága telefonom, órám stb.

Szóval eleinte nem túl feltünö, de amikor az ismerkedés eljut abba a fázisba, hogy megtudják hol lakom, vagy meglátják a másik autómat is, mindenki megváltozik. Van aki picit távolság tartó lesz hirtelen, van aki meg feltünöen "komolyabban" gondolja hirtelen az ismerkedést.

Végtelenségig nem tudom húzni, hogy észrevegyék, hogy milyen az anyagi helyzetem.

Megfordult a fejemben, hogy veszek egy átlagos lakást, berendeztetem és eleinte azt mondanám, hogy ott lakok, de ezt becsapásnak érzem picit.

Mit kéne csinálnom? Hogyan ismerkedjek?

2019. aug. 31. 10:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Na látod, kérdező, 30-as még adott is tippet, hogy segíthetnél a pénzedből másoknak. Nem azt mondom, hogy a temetés finanszírozásokból csinálj rendszert, mert akkor mindenki a nyakadra fog járni, de egyszer-egyszer egy bizonyos anyagi helyzet felett belefér.
2019. aug. 31. 19:11
 32/33 anonim ***** válasza:

Most őszintén nem tudom milyen nőkkel randizol, akiket egyből hazaviszel, de én például minimum a 4. randiig fel sem mennék hozzád, amiből megtudhatnám hogyan is élsz.

Nem kell puccos helyekre járni, ennyi randi alatt meg csak kiderül, hogy mire megy a nő.

2019. szept. 1. 07:47
 33/33 anonim ***** válasza:
52%
Bírom az ilyen sokra hivatott "nem tudom mire jó a sok pénz" önámítókat. Nap nem múlik el, hogy legalább tíz olyan emberrel ne találkozz (legalábbis ha kimerészkedsz ugye), akinek csak múlik el az élete, fel tudna robbanni a tenni akarástól, de a napi megélhetéssel kell foglalkozzon ahelyett, amire PONTOSAN TUDJA, hogy hivatott. Te meg kijelented, hogy semmi dolgod itt a földön. Gratulálok hozzá.
2019. szept. 1. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!