Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki nem foglalkozik a pénzemmel?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nagyon gazdag vagyok, de emellett elég visszafogott is. Nincsenek felesleges holmijaim, meg méreg drága telefonom, órám stb.

Szóval eleinte nem túl feltünö, de amikor az ismerkedés eljut abba a fázisba, hogy megtudják hol lakom, vagy meglátják a másik autómat is, mindenki megváltozik. Van aki picit távolság tartó lesz hirtelen, van aki meg feltünöen "komolyabban" gondolja hirtelen az ismerkedést.

Végtelenségig nem tudom húzni, hogy észrevegyék, hogy milyen az anyagi helyzetem.

Megfordult a fejemben, hogy veszek egy átlagos lakást, berendeztetem és eleinte azt mondanám, hogy ott lakok, de ezt becsapásnak érzem picit.

Mit kéne csinálnom? Hogyan ismerkedjek?

2019. aug. 31. 10:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Még sose voltam gazdag szóval nem tudom hol kellene ismerkedned így. De tehetős csajok között is van gondolom aki hasonlóan nyűgnek érzi a vagyont, pl ilyen nővel is jól kijönnél. Vagy olyannal akit szintén az érdekel ahol másodszor tanultál. Másoknak se egyszerű megtalálni a párjukat, olyan sokféle ember van.
2019. aug. 31. 11:46
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy hasonlóan jól szitualt nőknél nem lenne-érdemesebb próbálkozni, hiszen nekik nem kéne a te pénzeden felkapaszkodniuk, de sajnos nem ismerem ezt a közeget, úgyhogy csak egy tipp. Én a helyedben tuti azt csinálnám, hogy azért jó ideig nem fedném fel a valós anyagi helyzetemet, mondjuk olyan fél évig, akár ugy, hogy bérelnék valami kevésbé luxi helyen egy még kevésbé luxi lakást, addig, amíg úgy nem érzem, hogy az a lány magamért szeret.
2019. aug. 31. 11:56
 23/33 anonim ***** válasza:
34%
Én sokszor azt vettem észre, hogy nem a pénz taszítja a nőket, hanem az, amilyen jellem ehhez hozzátársul sokszor. Ez a "4 kocsim van otthon, de buszozzunk át a városon mert 10 forinttal olcsóbb a tej és a bérletet meg ígyis-úgyis meg kell venni" mentalitás, na ez nem jó.
2019. aug. 31. 12:00
 24/33 A kérdező kommentje:

Nekem csak két autóm van, az ilyeket csak tárgyalások miatt használom. Szigorúan véve nem is az enyém, hanem a cégé.

Bérletem miért ne lehetne attól, hogy autóm van? Ha ismerősökkel elmegyek szórakozó helyre muszáj mindenhova autóval meg taxival menni?

Bevásárolni pedig nem szoktam, az nem az én dolgom, azt sem tudom mennyibe kerül egy liter tej.

2019. aug. 31. 12:04
 25/33 anonim ***** válasza:
87%

"És még nem hallottam olyan erdélyi magyar lányról,"

A magyarul beszélő román prostik fogalom Pesten.

2019. aug. 31. 12:10
 26/33 A kérdező kommentje:

Egyébként mit lehet csinálni 10 forinttal?

Kövezzetek meg, de nekem lövésem sincs.

Nem mindegy, ha valami ennyivel drágább?

Azt még megértem, hogy valaki pl spórolni akar, ezért csak a 800forintos sört veszi meg szórakozó helyen, nem azt amit igazából inni szeretne. De 10 forinttal mit kezd bárki is? :O

2019. aug. 31. 12:19
 27/33 anonim ***** válasza:
24%

Írj nekem, nőként hasonló cipőben járok.

Nincs veled semmi baj, csak az átlagemberek nem értenek meg, nyilván, mert nem vagy egy átlagember.

2019. aug. 31. 13:13
 28/33 anonim ***** válasza:
67%
"Székely lányokkal próbálj ismerkedni. Bennük mélyen él a szerénység, család szeretet, tisztelet. Háziasak, kedvesek, szépek. És még nem hallottam olyan erdélyi magyar lányról, akinek full extrás terepjáróra, vagy egzotikus nyaralásra volt szüksége." Jaj ez olyan legenda, mint anno az ázsiai lányok háziasak, szerények stb. Koliban laktam együtt székely lányokkal, káromkodtak, folyamatosan hagymát ettek (ami nem lenne baj, csak mindenhez, minden este) és kint hagyták a maradékot, bebüdösödött a szoba, egyáltalán nem takarítottak. Mindehhez rettentően beképzeltek voltak és lenéztek minket.
2019. aug. 31. 13:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Akkor add el a lakásodat, az árát ajánld fel jótékony célokra és tegyél így a második kocsi árából. Már meg is van oldva...
2019. aug. 31. 13:42
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen jó ember vagy és gazdag! Akkor adhatnál 500 ezer Ft-ot mert meghalt az édesanyám és jelenleg nem tudjuk hogy fogjuk a temetést kifizetni 😐
2019. aug. 31. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!