Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság érdekel bárkit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság érdekel bárkit is egy olyan lány, aki parasztházban él és állatokkal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Imádja az állatokat.

Amellett sport, motor, harcművészet és ilyesmik, illetve kirándulás a természetben.

De nem bulizik, nem jár városba meg ilyen "átlagember dolgok".

2019. márc. 23. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Érdekel :)
2019. márc. 23. 17:09
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
igen! több okból is, ha reggel fel kel mellettem nem ilyedek meg, hogy megcsaltam a páromat, mert ugyanúgy néz ki mint napközben. Nem rinyál ha éppen büdös van az állatoktól, nincs műkörme viszont rettentő házias és tud szeretni.
2019. márc. 23. 17:18
 3/16 A kérdező kommentje:
És ezt csak úgy mondjátok, vagy így is gondoljátok? A legtöbb fiú maga sem csinálna ilyet és undorítónak tart egy ilyen lányt.
2019. márc. 23. 17:30
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Írnál esetleg negatív tulajdonságokat is? Mert amiket felsoroltál, csupa pozitívum.:)
2019. márc. 23. 17:48
 5/16 peca1000 ***** válasza:
47%

Én városi gyerek vagyok, ki nem költöznék falura, otthagyva a kényelmes kis panelt, házba költözve.

Max akkor jönnék össze egy ilyen lánnyal, ha hetente csak párszor találkoznánk, ès akkor is ő jönne hozzám be Pécsre.

Ha persze újra szingli lennék :)

2019. márc. 23. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy olyan férfit, aki maga is így szeretne élni.
2019. márc. 23. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, téged és őt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__haszonallatok__98015..

össze kellene kötni.

2019. márc. 23. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi családunk is ilyen nekem is volt pasim és a hugaimnak most is van. Sosem zavart senkit hogy azért ránk is ragad a szagból meg nálunk azért a birkát ha meg kell fogni akkor nincs más lehetöség kosz is lesz és egyebek. Oyan pasi nem kell aki finnyás. Hugaimnak városi pasijaik vannak itt vannak nálunk nagyon sokat szoktak segíteni igaz nem mindig de nem is erőszak. Elfogadják hogy mi ilyen család vagyunk. Biztosan találsz majd te is.
2019. márc. 23. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Közelebb áll hozzám a természet és a túrázás, mint a város és a bulik. Bár most panelban élek, de a természetben dolgozok, és a szabadidőmet is kint töltöm.

2019. márc. 23. 20:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelnél.

28f

2019. márc. 23. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!