Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság érdekel bárkit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság érdekel bárkit is egy olyan lány, aki parasztházban él és állatokkal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Imádja az állatokat.

Amellett sport, motor, harcművészet és ilyesmik, illetve kirándulás a természetben.

De nem bulizik, nem jár városba meg ilyen "átlagember dolgok".

2019. márc. 23. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha olyan parasztlanyosan nagy a melle is, akkor miért ne.
2019. márc. 23. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha azért egy átlagosan jól nézz ki, és szereti mondjuk a macskákat is?! Akk érdekelne !
2019. márc. 24. 08:19
 13/16 A kérdező kommentje:
4-es, kinek mi a negatívum, eddigi tapasztalat alapján: Nem csak kint vannak állatok. Levágni egyet sem soha, semmilyent.
2019. márc. 24. 09:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, húgom üzeni, hogy aranyosak vagytok.
2019. márc. 24. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogyne tetszene egy ilyen lány?? csak épp nem azoknak nem akik nem akarnak kiköltözni városból..nekem is tetszene egy ilyen férfi csak h vega vagyok és városi:S mondjuk épn is kint a természetben szeretnék élni egészségesen..
2019. márc. 25. 03:37
 16/16 anonim válasza:
Engem érdekel, gyere hozzaaam :D
2019. márc. 25. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!