Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ha kijelente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha kijelentem hogy nekem egy 18-22 év közötti SZŰZ lány kéne akkor fel vannak háborodva?

Figyelt kérdés
Ennyire tilos elvárni hogy szűz legyen egy lány?
2019. aug. 29. 15:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem mész vissza a fütyizörej-re tovább trollkodni? Vigyázz, nehogy ezen az oldalon is előjöjjön a másik éned, te kis skizo.
2019. aug. 29. 18:58
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Én csak úgy elgondolkodtam, hogy 16 évesen és szűzen mikről fantáziáltam. Maradjunk annyiban, hogy se tiszta se ártatlan...

Ehez képest ma már szűzies gondolataim vannak, és jobban felizgat, ha akciós az öblítő. 😂

2019. aug. 29. 19:10
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom miért gáz ez az elvárás.

Megszabod egy embernek, hogy milyen állapotban jöjjön össze veled, miközben ő dönt a saját teste felett, NEM te!

Másrészt a rózsaszínfelhős álmocskádban nincs belekalkulálva, hogy értesz is ahhoz, hogy elvedd egy lány szüzességét!

Evidens, hisz szűz lányra vársz, honnan lenne tapasztalatod?

Lehet a kellemetlen élménnyel mély nyomot hagynál benne, és megutálná a szexet.

Majd miután elvetted, csodálkoznál rajta, hogy nem akar egy ágyban aludni veled... te csodálatos, hős lovag...

2019. aug. 29. 20:03
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen csak akkor háborodom fel, ha önmagától nem azt várja el, mint a lánytól. Tehát ő végigment 2-3 lányon, mert ő féééérfi, ő megérdemli, de neki csak szűz lány kell, mert ha nem, akkor a nő egy cafat. Ezt undorítónak és képmutatásnak tartom. Ha szűzként kell neki szintén szűz, semmi gondom nincs vele.
2019. aug. 30. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!