Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha kijelentem hogy nekem egy 18-22 év közötti SZŰZ lány kéne akkor fel vannak háborodva?
Figyelt kérdés
Ennyire tilos elvárni hogy szűz legyen egy lány?2019. aug. 29. 15:00
11/34 anonim válasza:
Engem hidegen hagy, hogy neked ki/mi kellene.
12/34 anonim válasza:
Én nem vagyok felháborodva, de úgy vagyok vele, hogy aki ezt elvárja az maga is legyen szűz, akkor jogos az elvárás.
Tisztességtelen olyat elvárni a másiktól, amit te magad nem tudsz nyújtani.
13/34 anonim válasza:
Nekem egy családi ház kéne, egy családi autó, pár tíz millió forint megtakarított pénz, kiszámítható jövő és egy olyan nö, aki picit ad a megjelenésére (fontos hogy ne vigye túlzásba), emellett törödö, helyén van az esze, szóval lehet vele normális dolgokról is beszélni.
De kinek mi kéne..
14/34 anonim válasza:
Mert egy szűz lány még tiszta,érintetlen.Nem fertőzte meg a ribis életmód,nem a testével keresi a napi betevőt.Zavaró egy olyan közegben,ahol a legtöbb nő 25 évesen,szinte le van selejtezve,agyonhasznált,megvolt mindenkinek.
15/34 anonim válasza:
#14 Tehát ha valaki 16-17 évesen együtt van az első nagy szerelmével és lefekszik vele akkor ribis életmódot folytat. Értem. Ne haragudj el voltam akkor eddig tévedve.
16/34 anonim válasza:
75% szerintem ezek tiniként (is) a négy fal között dühöngenek azon, hogy mások hogyan élnek.
17/34 anonim válasza:
Azért, mert sem a társadalomnak, sem a sorsnak nem kötelessége ilyet a rendelkezésedre bocsátania. Ugyanis, ha nem tűnt volna fel, egy veled azonos értékű másik emberről van szó, nem egy használati tárgyról.
18/34 anonim válasza:
"jó kiállású férfi megérdemel egy érintetlen lánykát élete során."
Na ne mondd!
Remélem, legalább te is szűz vagy.
19/34 anonim válasza:
Ha szűz lennék, és megtudnám, hogy ez neked elvárás, akkor garantáltan szűz is maradnék. Legalább is tőled.
20/34 anonim válasza:
Én se vagyok felháborodva, pedig 25 éves nem szűz lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!