Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ha kijelente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha kijelentem hogy nekem egy 18-22 év közötti SZŰZ lány kéne akkor fel vannak háborodva?

Figyelt kérdés
Ennyire tilos elvárni hogy szűz legyen egy lány?
2019. aug. 29. 15:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezen senki felháborodva, biztos te is az vagy, ezért gondolod, hogy neked ez JÁR. Ja, esetleg mégsem vagy az? Akkor nem értem mi a gond, ha ezt mások túlzó elvárásnak tartják. Szerintem ilyet manapság csak annak a férfinek kéne elvárni, aki ő maga is szűz és feleségül is veszi egyből azt a 18-22 éves lányt és örökre vele is marad. Ja, hogy nem egészen így képzelted. Akkor meg ne csodálkozz rajta, ha kiröhögnek. Felesleges hülyeség ilyen középkori hagyományokhoz ragaszkodni, ha csak a kellemes részére formálsz igényt.
2019. aug. 29. 15:54
 22/34 anonim ***** válasza:
93%

Szűz vagyok, de össze nem jönnék olyannal, aki úgy vélekedik, mint te.

Neked semmilyen lány nem jár. Mi ez a hülyeség? :D

Lehet, előtted volt egy nagy szerelme, akivel éveken át együtt volt, és igen, lefeküdtek.

Ettől nem lesz ribis, mocskos, vagy bármilyen.

19/L

2019. aug. 29. 16:14
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

Mert ők már összefeküdtek pár gyökérrel, és ezért kiakadnak rajta, hogy te igényes nőt keresel. De ezt a neked jár szöveget tényleg felejtsd el. Ha tisztességes nőt akarsz kapni, akkor ne csak a szüzessége érdekeljen, hanem ő maga is. Egy életre.

Gyerünk ribik, lehet leszavazni!

2019. aug. 29. 16:19
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
azert mert egy onzo fsz vagy...azert.
2019. aug. 29. 16:45
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ez nem "mit tudsz adni cserébe" kategória, hanem a hozzád hasonló férfiak nagy részének (majdnem mindnek) elég degenerált nézete van a szexről, azon belül pedig a nők szexualitásról. Pl a fajtad szokott olyan szavakat mondani a nem szűz nőkre, hogy "használt" vagy "beszennyezett" ami finoman szólva is kiabrandito (bar az, hogy ettől bárki dühös lenne, az túlzás)

Meg sokan azt hiszik, hogy a szűz nőket majd jól az iranyitasuk alá tudják vonni, ami szinten nem egy szép dolog.

Ha ez rád nem igaz, akkor ne vedd magadra, de a sztereotípiát köszönd annak a férfiretegnek, akikre viszont igaz.

2019. aug. 29. 16:47
 26/34 anonim ***** válasza:
95%
A szüz lány még elhiszi,hogy azért puha hogy ne fájjon.
2019. aug. 29. 17:46
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
26, attól úgy valaki szűz, még nem hülye.
2019. aug. 29. 17:53
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális szűz lányka is megérdemel egy érintetlen férfit az élete során.
2019. aug. 29. 17:57
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt hazudta a fiú, hogy ő is szűz.

Később vallotta be, hogy "letámadta" már egy idősebb nő.

Akkor kellett volna befejezni, de az ember nem csak szűz fiatalon, hanem mérhetetlenül naiv is.

2019. aug. 29. 18:15
 30/34 A kérdező kommentje:

Na, beindult a sok mangina. 😂

Ezen az oldalon is erősen érződik a feminizmus ereje, a szűz ártatlan lánykát csak az alfa fektesse meg, utána oda lehet dobni a bétáknak. Anyátok ¶icsája Nektek. :)

2019. aug. 29. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!