Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hűvös, kimért és érzelemmentes szexkapcsolatot akaró (vágyna lehet hosszabb távúra is, de nem kell úgy senkinek) a legtöbb 20-25 közötti lány, nő?
Kérdésben a válasz: "vágyna lehet hosszabb távúra is, de nem kell úgy senkinek".
Te is írod, hogy a te részedről sem voltál képes érzelmeket csiholni felé. Biztos elunta a várakozást, hogy valaki megszeresse, és legalább szórakozni akar.
"rögtön akart mindent, ágyba bújni, mindenhová menni nyaralni stb"
Csak én nem értem, hogy mi ezekkel a probléma? :D A barátommal elég hamar lefeküdtünk, bár mi régről ismertük egymást, és hát teljesen evidens volt, hogy ha jön a nyár, akkor elmegyünk valahova együtt. Ez miért zárja ki, hogy az illető romantikus, érzékeny, hűséges legyen? :D
Amúgy pedig nem teljesen értem a kérdést, ha részedről sincs érzelem, akkor mi a gond? Plusz beleírtad a választ a kérdésbe, hogy lehet vágyna hosszú távú kapcsolatra, de nem kell senkinek úgy....
Én ebbe a korosztályba tartozom. S szerintem az általánosítás vétek :) sok olyan lány van akire férfi se néz, mert nem elég szexi, pedig lehet h értékrendjét világlátásmódját tekintve tökéletes lenne.
Sokan félnek az érzelmi kihasználástól, úgy vélik h ugyis megcsalják őket, ezért inkább elnyomják a gyengéd érzelmeket.
Maximálisan egyetértek az #5-ös válaszolóval.
Én pont ettől félek, hogy érzelmileg kihasznál vki, épp ezért csak fizikálisan engedek nyitni az adott férfi felé, érzelmileg semmiképp sem.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!