Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy élitek túl a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy élitek túl a két kapcsolat közötti időszakot?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal... Mivel évekig együtt voltunk, nagyon rossz lesz egyedül. A nappalokat valahogy átvészelem, programokat csinálok majd (de persze így is eléggé meg fog viselni a hiánya), de este mégis mit csináljak? Hogy aludjak egyedül hónapokon át? :( Annyira megszoktam, hogy mindig vele alszom. Hiányozni fognak az ölelései és szeretgetései is. Miket tudtok tanácsolni?

23/N

2016. szept. 20. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézz filmeket vagy olvass elalvás előtt.

Kikapcsolja az agyad és elalszol, utána meg már reggel van :)

2016. szept. 20. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elején még nehéz, de ne túléld a két kapcsolatod közti időt, mert az semmi jóra nem vezet. Sajnos most én is ebben a helyzetben vagyok, bár nekem a kapcsolatomban is meg kellett tanulnom egyedül lenni és sokszor magányos is voltam. Próbáld magad rendbe szedni és próbálj meg megbékélni magaddal és eljutni arra a szintre, hogy egyedül is jól érzed magad. Ha ezek után vágsz bele egy kapcsolatba minden sokkal könnyebb lesz majd. Amúgy támogatom az első hozzászólót olvasd, vagy filmezz sőt, ha nem zárkózol el a mozgástól, alvás előtt menj le futni, utána egy jó forró zuhany és már ájulsz is be az ágyba.
2016. szept. 20. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:

2,ismeros szitu,en is maganyos voltam.

rossz egy ideig(meg friss a dolog) , de en is olvasast filmezest,mozgast javaslok

2016. szept. 20. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Találj valami hobbit, ami érdekel és esetleg eddig nem volt rá időd, legyen az főzés, olvasás, művészet. Mozgás, sport...ezek mind jók, hogy a nap végére elfáradj és jobban aludj és kevésbé agyalj dolgokon. 25/F
2016. szept. 20. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én itt ülök és nézegetem, micsoda ismerős helyzetek vannak.

Dolgozz sokat, hogy úgy feküdj le, hogy már ne legyen erőd sajnálkozni.

Nekem mondjuk az álmaim jelentik a nehézséget, szóval ébredéskor a legrosszabb.

2016. szept. 20. 21:47
 6/6 fru_ ***** válasza:
"ölelései és szeretgetései " - biztos ez a szakítás?
2016. szept. 21. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!