Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buszon egy nő feltünöen néz, elpirul, keresi direkt a tekintetem és mosolyog, akkor milyen ürüggyel szolitsam meg?
Volt már olyan, hogy metrón pedig leültem valaki mellé, nem akartam töle semmit, csak ott volt hely, és feltünöen nézegetett oldalra, direkt elövette a névjegykártyáját és fogdosta a kezében, úgy hogy lássam a nevét rajta. Néha olyan volt, mintha meg akarna szólalni.
De az a baj, hogy egyszerüen nem tudom ilyenkor mi a protokoll. Volt hogy nekem is tetszik, de fogalmam sincs hogyan kezdjek egy beszélgetést.
Protokoll? Minek az ide? Ha kiveszi a névjegyét akkor szólítsd meg, "látom a kártyát, mivel foglalkozik?"
De amúgy szinte mindegy mit mondasz ha tetszesz akkor beszélni fog veled mert akar. Ha nem tetszesz akkor is mindegy mert elzavar bármit mondasz.
Én feltűnően odahajoltam volna a névjegykártyájához leolvasni a nevét.
de ez csak elmélet maradna, mert a környezet közbeszól. A vonaton általában csend van emberek beszélgetnek, de nem olyan zörejjel, hogy bátor legyek megszólítani.
Ha tacsra tesz kínos, ha nem akkor nem, de mindig ott az első opció, amiért inkább kihagyod a lehetőséget és keresed a legmegfelelőbb pillanatot. Talán a legalkalmasabb pillanat amikor leszáll. Te is leszállsz és megszólítod. Hogy milyen ürüggyel szólítod meg az más tészta, abban nem tudok ötleteket adni. Ez a "Szia! tetszel nekem!" Óvodás szint.
"Szia! Nem ismerjük egymást, de meghívhatlak egy kávéra?" Jobb.
Ha belemegy az jó, mert akkor mondhatsz akármekkora baromságot, tetszel neki. És nem kell húzni az időt. Nyugodtan mondhatod neki, hogy kerested az alkalmat, hogy ismerhetted volna meg, csak nemtudtad hogy kezdjél hozzá.
Úgy gondolom az őszinteséget is kedvelik, mint bárki. Legyél nyílt.
Köv. lépésben hívd el randira.
#2 nem vagyok egy nagy szám, csak általában igényesen öltözködök és ennyi.
Nincs is túl sok egom, ezért nem is tudom könnyen kezelni az ilyen szitut.
Az meg nem tudom miért érdekes ,hogy van ilyen szitu, szerinted hány ember mellett megyek el, mellé ülök le, mellett állok BKV-n, míg oda-vissza másfél órát utazók 2 csomóponton átszállva?
Szerintem mindenkinek van ilyen, maximum észre sem veszi, mert a hülye telefonját nyomkodja...
#3 metróról pl hamarabb szállt le, mint én, és miközben állt az ajtónál megállás elötto, párszor hátra nézett, mintha azt várná, hogy menjek utána, csak furán éreztem magam tőle, nem vagyok jó az ilyesmiben, az eszembe jutott, hogy megkérdezem, hogy "munkába mész?" És akkor meg tudtam volna kérdezni, hogy mivel foglalkozik stb. de olyan ostobán hangzott a fejemben.
Ne értelek félre egyáltalán nem vagyok nagy szám, pont ez az, nekem az ilyen nagyon nehezen megy.
Ha egy nő írja ki ezt a kérdést még jobban elhiszem, de pasi részéről eléggé hihetetlen ezt olvasni.
Nem kételkedem benne,hogy jó pasi vagy, de az hihetetlen,hogy leülsz valaki mellé aki máris jelét adja,hogy mennyire bejössz Neki. És ezt nem egyedi történetként írod le.
Ha azt írod,hogy mindez egy 2 órás vonat/busz út alatt történt, hihető. De átszállsz többször, tehát olyan sok időt nem töltesz el egy nő mellett ülve. És Ő máris jelzéseket ad.
Merre jársz?Kíváncsivá tettél...
Nekem nem jutna eszembe, hogy az a nőnek a saját návjegye. Így nem jutna eszembe "üzenni".
Ellenben szoktam nézelődni, és egyszer-egyszer ki is szúrok valakit, akivel úgy látom, hogy kölcsönös a szimpátia. Aztán látom rajtuk a tétovázást, mintha meg akarnának indulni, de közben vlmi visszahúzza őket. Sosem jutnak oda hozzám.
Egyszer volt olyan, hogy odajött valaki. Az ő szövege: "Ne haragudj, de olyan cukin mosolyogtál, hogy ide kellett jönnöm." Én teljesen leblokkoltam, a szívem meg 220-szal robogott, szinte kiszakadt a helyéről a meglepetéstől, hogy végre sikerült! Beszélgettünk, hogy én hová megyek és miért, ő merre és miért, aztán elkérte a számom egy esetleges randi miatt.
Sajnos nem lett belőle semmi, mert csak szexelni akart. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!