Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsam le a lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le a lányt, akivel közös tanfolyamra járok?

Figyelt kérdés
Járok egy tanfolyamra, ahol vagyunk összesen tízen, és van ott egy lány, aki nagyon tetszik. Egy évvel fiatalabb nálam. Lassan vége lesz a képzésnek, hogyan tudnám befűzni, hogy később ez ne legyen kínos, ha esetleg visszautasít?

2019. jan. 6. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Flörtölj vele,ha látod bejön nei,és jól reagálja le, akkor hívd el valahova.
2019. jan. 6. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Hány napos ez a tanfolyam, hogy eddig ezt nem tudtad megtenni? Beszélgetni kell vele, ha tudod, hogy mikor érkezik, akkor kb. Te is akkor, megvárod az ajtóban, beszéltek, mi volt a hétvégén, tanult-e, ha vmi szép rajta, akkor dicsérd meg - bár a srácok ilyet ritkán tesznek. Ha egyfelé mentek, akkor megint tudtok beszélni. Ha külön irányba, akkor szünetben, nézd meg a face-et, hátha van neki is és neked is macskád, ha nincs face-etek, akkor hétköznapi témáról. Ha jár sportolni, akkor arról, ha műkörmöshöz, akkor róla inkább ne, (nincs bajom a műkörmössel, de a srácoknak a műkörmös nem téma), szóval nem vagytok sokan a csoportba, kell, hgoy legyen vmi közös téma. Sőt, kérdezd meg, mi a terve a tanfolyam után?

Ha szívesen válaszol, esetleg kérdez is Téged, figyel rá, akkor lehet esélyed, nyilván attól is függ, hogy van-e vkije. Ha nincs, akkor kérdezd meg, hogy VAN kedved - és nem úgy, hogy Juliska, nincs kedved - haza felé egy forró teára, egy nem tudom, mire, ami közel van nálatok. De ne úgy, hogy vhová üljünk be, hanem pontos helyre.

Vagy ha van vmilyen ingyenes - ne kelljen rögtön költségbe vernetek magatokat - rendezvény, akkor arra elhívod.

Aztán, ha elutasít, akkor emelt fővel távozz, áá, értem, rendben, semmi gond. Olyat ne mondj, hogy gondoltam, megpróbálom. Nem tesztnyúl a csoporttársad!

Sok sikert kívánok!

2019. jan. 6. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szádat és beszélj artikuláltan, kellő hangerővel, értelmesen. :)
2019. jan. 6. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Együtt jársz vele tanfolyamra, 10-en vagytok és nem tudod, mit mondj neki?

A világ vége közelít. Ennyire hogy lehet valaki tehetetlen?

Basszus, beszélgess vele és figyeld a reakcióit, de ezt már a tanfolyam kezdetén elkezdhetted volna. Szünetekben némán álltok egymás mellet?

2019. jan. 6. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Néni kérem! Szabad itt az elöadoteremben bacni? (Ugye csak adod a nagyon bambát?)
2019. jan. 6. 22:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van, ha nekem kéne válaszolnom egy iyen kérdésre, ugyan ezeket írnám. Eddig nyúl voltam flörtölni vele, mindig többen beszélgettünk valamiről. Nincs nagy tapasztalatom az élőben ismerkedésről, főleg a gyarkori lakhely váltás miatt maradtam sokáig a netes társkeresésnél. Kb egy hónapja nyílt ki a szemem, hogy radikálisan változtatni kell az életemen, mert nem csak élni, hanem élvezni is akarom azt. Azonban eléggé előre tervezgetős vagyok, és nem nagyon tudtam olyan párbeszédet elképzelni, amivel egyről a kettőre tudnék jutni. Hiányzik még ez a fajta rutin, az élőben ismerkedésből. Szóval azért is írtam ki a kérdést, hátha ad valaki ötleteket, mit és hogyan.
2019. jan. 6. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne parázz rá, csak beszelgess a tanfolyamrol vagy semleges témáról. Nem kell rögtön lerohannod.
2019. jan. 7. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Semmi stressz, próbálj meg csak barátkozni vele. Kérdezd meg, hogy miért jött el ő is a tanfolyamra, pl. valami munka miatt? Akkor beszélgess vele arról. Vagy szünetben, hogy ez a téma most milyen unalmas, téged jobban érdekelne ez és ez...

Tekints rá csak potenciális barátként, ismerősként.

2019. jan. 7. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:

2. vok

ez a baj a netes beszélgetésekkel, hogy

- élőben már nem tudtok miről beszélni,

- élőben hirtelen nem jut semmi az ember eszébe, mert bátortalanná válik, megijed, hiszen kitörölni a mondatokat nem lehet, stb. stb.

2019. jan. 7. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Mond ki, mit gondolsz vele kapcsolatban, és bízz a sorsban: lesz, ami lesz... De legalább tettél lépést felé.
2019. jan. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!