Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetném meg a lányt? Mivel szólítsam le?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy lány akit a vasútállomáson szoktam látni péntekenként. A gond az hogy én nem utazok, csak kísérő vagyok így a vonaton nem tudok vele beszélgetni. Ilyen helyzetben ti hogy szólítanátok le? Mit mondanátok neki? Nagyon tetszik nekem de teljesen idegen lányt még nem kellett leszorítanom szóval teljesen tanácstalan vagyok.

Légyszi értelmes válaszokat adjatok, és a pénz meg BMW hozzászólásokat inkább tartsátok meg. 25/F

2017. okt. 7. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Kérdezzél valamit kamuból. Pl. mikor megy ez vagy az a vonat, már megint késik, ez indul ekkor meg ekkor, helyjegyet kell erre venni, te is ezzel a vonattal mész, stb.
2017. okt. 7. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy nagy jövőtök lenne, ha információs pultnak néznéd.

Utazz egyszer te is.

2017. okt. 7. 10:14
 3/4 Diavolino44 ***** válasza:
64%

Legyel vele oszinte,

Pl. “Szia, mar lattalak itt parszor, s eddig nem volt batorsagom idejonni, s valoszinu ezert is tunok most furanak. De szivesen megismernelek, mosolygos eletvidam lanynak tunsz. Nem lenne kedved beszelgetni amig jon a vonatod. Xy vagyok.” S kezet nyujtasz. S melle mosolyogsz.

Figyu, nem kell tulgondolni. Szerinted hanyan mennek oda fenyes nappal? 1000 bol egy. Meg lesz a kezdeti, waoh, ez a srac idemert jonni tiszteteleted. Aztan a tobbi a jovo zeneje.

Igen ezerrel fog dobogni a szived, lefogsz feheredni, pont ezert nem kell kamuzni.

( ha igent mond, par tanacs: figyelj oda a hangodra, mikor beszelsz, ne vidd fel a hangsulyt, ha nem olyan hagszinben beszelsz vele mint a legjobb baratoddal, akkor lottek az egesznek,

Ne hadarj, barmennyire is izgulsz,

Ne legyel kerdezobiztos, vagyis csak iranyitasz egy jo adag kerdest hozza, mert ezzel rajta van a stressz s nem rajta,

Ne kerdezz ra, hogy van baratja, deritsd ki korbejarva.

A csend a baratod, ne csak te dolgozz azert, hogy a beszelgetes jol menjen, par masodperc csend feszultseget gerjeszt, ha te torod meg ezzel azt kommunikalod, hogy pedalozol.

Viszont te mesz oda, az elejen a lany is nagyon meg lesz lepodve, s kelleni fog neki ido, hogy megbaratkozzon a helyzettel, igy te beszelj, magadrol, vagy mond el, igy ismeretlenul milyen szemelyisegnek kepzelted el)

Sok sikert

2017. okt. 7. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Az őszinteség és nyiltság mindig bejön.

Szia. Ne haragudj hogy megszólítalak de már többször láttalak itt és annyira tetszel hogy egszerüen képtelen vagyok levenni rólad a szemem. Amikor látlak itt és utána elutazol egész nap csak rád tudok gondolni.

És most leküldhetsz ha akarsz de ezt muszáj volt megmondanom.

Aztán a többi szöveg már adja magát ....

A legtöbb amit vesztíthetsz hogy elhajt a francba .. de megpróbáltad legalább

A legrosszabb amit tehetsz a tétlenség, mert a legetőségek hamar elmennek.

2017. okt. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!