Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik évfolyamtársam, de nem ismerem, még csak beszéltünk. Hogyan kerülhetnék a közelébe, ismerhetném meg? Vegyem fel MSN-re? Vagy szólítsam le az udvaron? De ne merem. :$
beszéltetek már? vagy azt akartad írni akérdésben hogy nem beszéltetek? mert akk én is ilyen cipőben járok mint te:S nem tudom nehéz kérdés ez... attól is függ h tudsz e ürügyet kovácsolni hozzá. vagy ha látod hogy néz valamit nézd te is azt és szólítsd meg! vagy menj neki véletlenül kérj elnézés vagy ilyesmi.
hajrá
Nah jól figyelj!
15 évesen rájöttem hogy ezekkel a sz****kodós módszerekkel nem sokra mész a mai világba! Legyél rámenős, hajts rá ahogy csak tudsz! Ha társaságban vagy órán vagytok akkor próbálj felé fordulni és nézd sokáig...egyszer úgyis találkozik a tekintetek! Ha gyorsan elfordul akkor nagy eséllyel beszoptad de ha állja a tekinteted akkor nyert ügyed van ;)
Azután próbálj vele elbeszélgetni szünetbe stb...találjatok egy közös témát...azután hidd el már tudni fogod mit kell tenni!
Jah és mi az hogy "Vegyem fel MSN-re? Vagy szólítsam le az udvaron? De ne merem. :$"--->Nos kérlek szépen az msn címét mindenkéépen kérd el...ha megadja nyerő vagy pajti :D és ha dumáltok akkor ne izgulj, jah és ne parázz nem harap :) ha nem mered akkor először gondolkozz el rajta hogy hogyan fogod megszólítani, hogy kezdesz bele, stb...:)
Bocsi hogy hosszúra sikerült...:S
Nah minden bele HAJRÁ ember :D
--->Anonymus aki 16 éves<---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!