Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Az kizáró ok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az kizáró ok, ha nem sportolok és nem figyelek az egészséges étkezésre, de vékony vagyok?

Figyelt kérdés

Egész sok sportot kipróbáltam már, de egyik sem jött be. Túrázni szeretek, meg úszni (de csak tengerben, uszodába nem mennék), de ritkán csinálom őket, kb csak utazáskor.

A munkahelyemen meg ingyen kajálok, de nincsenek túlságosan egészséges ételek, és ha ahelyett vinnék sajátot, az akkora pénzkiesés lenne számomra, hogy nem érné meg (nekem).

Viszont szerencsére olyan a genetikám, hogy bárit megehetek, soha nem fogok elhízni, és aggódnom se kell, hogy meglátszik-e, mert nem fog. De tudom, hogy nagyon sok embernél elvi kérdés a sport és a táplálkozás, nem csak annyit számít, hogy ne legyek kövér.

2019. aug. 28. 11:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
Vagy pajzsmirigy túlműködésed van, vagy valami kiadós bélférged. Azt el lehet dönteni, melyik a szexibb.
2019. aug. 28. 15:31
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Sok zabálás mellett vékonynak maradni nem nagy szám fiatalon. Én is ilyen voltam, minden hülyeséget összeettem és kifejezetten sovány voltam, úgy 24 éves koromig, ahogy a környezetemben sokan mások is.

Aztán elkezdtem sportolni. És 4 év távlatából tisztán látom, mennyire egészségtelen, tohonya voltam, amíg csak zabáltam, amit megkívántam semmi mozgással. Skinnyfat voltam, avagy zsírgiliszta. Vékony voltam, de izom nem sok volt rajtam, ellenben a testalkatomhoz képest annál több zsír. Persze, az ilyen testet a ruha egybetarja, esetleg ruhában még jól is néz ki az illető, de az akkor is csak puhos lesz egy feszes, kisportolt testhez képest.

Tudom, miről beszélek, mert átmentem ezen.

Férfiak tekintetében pedig az a tapasztalatom, hogy a teljesen áltag nőket is megd.gnák. Az, hogy párkapcsolatra nem kellene nekik lusta nő, már előfordul, feltéve persze, ha a férfi maga is aktívan sportol, szintén tohonya férfi szerintem ne válogasson.

Egyébként (most persze csak külsőségekről beszélek), ha két nőt egymás mellé teszel, az egyik a teljesen átlagos vékony nő, a másik a kisportolt, feszestestű nő, nem kérdés melyik a tetszetősebb. Ugyanez férfiban is igaz, gondolom, te is jobban megnézel egy szép edzett testet, mint egy átlagos vékonyat.

Az egészségügyi kockázatokról meg már írtak itt előttem, érzetre is ég és föld a különbség. Hiába vagyok 4 évvel idősebb, sokkal jobban érzem magam most, többet bírok.

A túra és az úszás-teljesítményed meg tényleg nem nagy szám fiatalon. Nem bántani akarlak, de a teljesítmény messze nem itt kezdődik.

2019. aug. 28. 15:44
 33/35 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Számomra egyből meglátszana, hogy te az a "gebe és semmi izom" típus vagy, aki csak vagy a koplalástól vagy a genetikája miatt nem nől nagyra. Angolul létezik erre a "skinny fat" kifejezés.
2019. aug. 28. 17:17
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

szerencsés alkat vagy.

Ergo, amíg így van addig nem probléma, csak van aki évek múltán kezd el hízni de akkor aztán ragad rá minden...

2019. aug. 28. 19:30
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
A "genetikai" vékonyság elmúlik 30 év felett, belassul az anyagcsere stb. Én is így voltam. Férfiként világ életemben azért sportoltam, hogy ne 50 kiló legyek vasággyal együtt. Most meg 32 évesen már jó lenne kevésbé zsíros pocak :D
2019. aug. 28. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!