Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az kizáró ok, ha nem sportolok és nem figyelek az egészséges étkezésre, de vékony vagyok?
Egész sok sportot kipróbáltam már, de egyik sem jött be. Túrázni szeretek, meg úszni (de csak tengerben, uszodába nem mennék), de ritkán csinálom őket, kb csak utazáskor.
A munkahelyemen meg ingyen kajálok, de nincsenek túlságosan egészséges ételek, és ha ahelyett vinnék sajátot, az akkora pénzkiesés lenne számomra, hogy nem érné meg (nekem).
Viszont szerencsére olyan a genetikám, hogy bárit megehetek, soha nem fogok elhízni, és aggódnom se kell, hogy meglátszik-e, mert nem fog. De tudom, hogy nagyon sok embernél elvi kérdés a sport és a táplálkozás, nem csak annyit számít, hogy ne legyek kövér.
#16: Tudom. De le is írtam. "nagyon sok embernél elvi kérdés a sport és a táplálkozás" Lehet, hogy nem fogalmaztam a leglényegretörőbben, de arra gondoltam, amire te. Én tisztában vagyok vele, hogy nem azért baj, hogy nem sportolok, mert "elhízok", hanem a többi dolog miatt. Nem vagyok hülye, tudom, hogy így működik. Gyűlölök táncolni, és nem is tudok, buliban se táncolok soha.
#18: "Kislány, akarsz hosszú egèszsèges èletet?" Nem.
#20: A skinnyfat kifejezésre csak a kezdetleges "úszógumikat" mutatja a Google, ami deráktájon van, de bőven messze van a rendes úszógumiktól. Olyanom akkor van, ha szoros nadrág van rajtam, és összenyomja ott a hasamat meg a derekamat. Egyébként nem vagyok "löttyös". Az egészségtelennel tisztában vagyok, bár elhízni soha nem fogok. Ha valóban a kajáimmal egyenes arányban híznék, lennék vagy 150 kg minimum...
Egyébként kifelejtettem a leírásból, de sétálni szeretek és szoktam is. 20 perc a legközelebbi buszmegálló, tehát 40 perc a minimum, de azon felül is sokszor szoktam sétálgatni a városban csak úgy. Tudom, hogy ez nem számít sportnak, meg nem is alakformáló, de azért mozgás.
Nálam kizáró ok lenne.
1) A szerencsés genetika kb 25-30 éves korig tart ki jó esetben de aztán lassul az anyagcsere és a korábbi étkezésedet követve gyorsan felszaladnak a pluszkilók.
2) A szerencsés genetika csak a külsőre vonatkozik, ha nincsenek izmaid az nagyon vissza fog ütni kicsit idősebb korban. Fájni fognak az ízületeid, a gerinced ráadasul a fiatalos formát is elveszti a test, jelentősen megnő a sérv és egyéb fizikális problémák esélye.
3) A közös sportprogramok eselye kiesik, 300 meter tura utan kifulladsz. Ráadásul nem lesz mozgáskultúrád.
4) A sport lelki fejlesztő hatasaibol - kitartas, hatarok leküzdese, elszantsag, koncentracio - is gyengebb leszel mint egy sportos ember.
5) Egyszerűen igenytelen hogy a külső az egyetlen dolog ami érdekel, az egeszséged meg semennyire.
Édasanyám ilyen mint te bár ő nem azért nem sportolt mert nem akart hanem mert rengeteget dolgozott. 55 évesen fáj a lába, fáj a dereka, kezd púpos lenni, egy kis setatol is kifullad es szenved hogy hízik de nem tud sportolni a fájdalmai miatt. Közben a szomszéd hölgy maratont fut és kirobban az energiatol.
Mièrt nem akarsz hosszú egèszsèges èletet?
Talán utálod magad, utálod a jelenlegi èletedet?
Inkább a kijelentèsed a szörnyű. Más, meg aki èlni szeretne nem tud, mert idő előtt meghal.
Szívből kívánom, hogy teljesüljön az előbb leírt vágyad.
#24: A harmadik pontodon jót röhögtem. :DDD A többivel egyetértek, és elfogadom a nézeteidet, de azért hagy védjem meg magamat. Túrázni nagyon szeretek, és ha a barátaimmal megyünk valahova, mindig én megyek elöl, mert mindegyik kifárad, lassúak, és fél méterenként le akarnak ülni. Anafin lenyomtam egy 12 km-es túrát, majd úsztam a tengerben, felmásztam egy nagy emelkedőn egy templomhoz, aztán elkezdtem visszasétálni a faluba, ami 12 km-re volt (félútig jutottam, aztán felvett egy ember és elvitt kocsival). Másnap ha jól emlékszem, csak 9 km-es volt a túra, de aztán délután még lesétáltam a partra, majd vissza a faluba, ami a hegy tetején van. A Matka Canyontól majdnem Szkopjéig sétáltam vissza. Santorinin is megvolt a Fira-Oia táv, meg még néhány másik. 30 napig utaztam egyhuzamban, SOHA nem sétáltam napi 10 km-nél kevesebbet, de 90%-ban 15 fölött volt, a rekordom 26 km egy nap alatt. Úgyhogy erről ennyit.
#25: Köszönöm.
Ha vékony vagy és szép akkor semmi sem kizáró ok, és sok mindent elnéznek.
-egy irigy phasz aki sokat zabálna meg tepsedne de nem teheti mert dagadt szar lesz tőle és az a ronda arc mellé nem kellemes kombó-
Szép túra kérdező de ennyit huszonévesen az ember egy átbulizott éjszaka utan lenyom reggeli nélkül annyi energiája van egy fiatal testnek. Ha a barataid kidőlnek, az rajuk nézve gáz. Viszont ez rendszeres sport nélkül pár éven belül olyan gyorsasággal fog leromlani hogy magad is csak nézel majd.
Egyébként ez sem a legrokonszenvesebb kapcsolódó tulajdonságod hogy ennyire el vagy telve magadtól, vagy pedig nem tudsz előre gondolkodni. Sportos kultúraban élünk, már általános iskolában verik az emberek fejébe (helyesen) hogy sport nélkül középkorukra teljesen lerobbanak az emberek de te csak hajtogatod ennek az ellenkezőjét. Többen leírtuk hogy ez záros határidőn belül nagyon vissza fog ütni, erre nem is vagy hajlandó reagálni hanem fényezed magad hogy fiatalon tudsz annyit turazni ami egy atlagos osztrak nyugdijasnak a hetvegi rutin. Szomorú, hogy ennyire nem gondolkozol előre de a te életed.
Én? Eltelve magamtól? LOL Gyűlölöm magamat.
Nem vagyok kimondottan büszke azokra a túrákra, csak leírtam, hogy megcáfoljam a harmadik pontot. Ennyi. Azért megvédhetem magamat, nem?
"erre nem is vagy hajlandó reagálni"
Komolyan? Tényleg? Szerintem elégszer reagáltam rá, de legyen, bemásolom őket.
1.: "azt is leirtam, hogy megertem, ha valakinel kizaro ok, sot erre is gondoltam (mint pl az utolso, o is igy gondolja, es igazat adok neki is, elfogadom a valaszat)."
2.: " Lehet, hogy nem fogalmaztam a leglényegretörőbben, de arra gondoltam, amire te. Én tisztában vagyok vele, hogy nem azért baj, hogy nem sportolok, mert "elhízok", hanem a többi dolog miatt."
3.: "Az egészségtelennel tisztában vagyok"
4.: "A többivel egyetértek, és elfogadom a nézeteidet"
4 kommentet írtam ezen kívül, csak négyszer írtam le... De biztos nem reagáltam, áá, nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!