Szerintetek is nagyon vastagok a lábaim?
Figyelt kérdés
Mindig is úgy láttam, hogy hiába vagyok felül vékony, a lábaim nagyon vastagok, ormótlanok. Pedig nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, mozgok, úgyhogy izmos a lábam, de ez a kép teljesen lesokkolt, mert nem izmosnak tűnik, hanem formátlannak és zsírosnak, na meg hatalmasnak. Légyszi, őszinte véleményt írjatok! Köszönöm! :)
18/L
2019. júl. 1. 10:05
1/36 anonim válasza:
A lábad messze van az ormótlantól, telkesen arányos a testedhez képest.
3/36 anonim válasza:
Szerintem semmi baj a lábaiddal viszont előnytelen a felső és a nadrág is.
4/36 anonim válasza:
Nem zsiros meg ormotlan, egyszeruen te nem a gazella labu vekony bokaju tipus vagy hanem szelesebb a labad, ez genetika. Gondolom ha hiznal akkor is oda menne meg a fenekedre, nem felulre.
5/36 anonim válasza:
Annyira szomorú a mai világ, hogy egy ilyen fiatal, csinos lány, akivel egyáltalán semmi baj nincs, zsírosnak látja magát...
Most már rohadtul be kellene tiltani a 40 kilós modellek alkalmazását plakátokon, reklámokban, újságokban...
Az anorexia nem szép, nem vonzó.
Mégis mennyi mennyi szép, egyáltalán nem túlsúlyos lány hiszi azt, hogy ha nem anorexiás a külseje, akkor hájas :((((
6/36 A kérdező kommentje:
A vicc, hogy én jelenleg anorexiából gyógyulok 😂
2019. júl. 1. 10:44
7/36 anonim válasza:
Hát akkor győgyulj csak tovább. Teljesen rendben van az alakod.
9/36 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, megy a zöld kéz mindenkinek :)
2019. júl. 1. 10:56
10/36 anonim válasza:
Semmi baj nincs a lábaiddal. Teljesen arányos a testeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!