Szerintetek is nagyon vastagok a lábaim?
Mindig is úgy láttam, hogy hiába vagyok felül vékony, a lábaim nagyon vastagok, ormótlanok. Pedig nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, mozgok, úgyhogy izmos a lábam, de ez a kép teljesen lesokkolt, mert nem izmosnak tűnik, hanem formátlannak és zsírosnak, na meg hatalmasnak. Légyszi, őszinte véleményt írjatok! Köszönöm! :)
18/L
A harmadik képen tökéletesek a lábaid.
Cicid nincs, de erről nem tehetsz.
Járj el edzeni, vagy otthon csinálj súlyzós edzést, hogy legyen izmod. Ebből tökéletes alakot lehet formálni!
Szerintem tök jó.
Nekem inkább a haspóló nem tetszik... De ez személyes vélemény!
Az első kép kicsit oldalvást mutat, azért tűnik vastagabbnak a lábad azon, a másik pedig teljesen szemből mutat, mások így az arányok.
Valóban a felsőtested karcsúbb, te ez a típus vagy, nincs mit tenni, az emberek nagyon ritkán olyan arányosak mint egy rajzolt baba :) Van akinek azonnal a hasa gömbölyödik pár kg plusztól, vagy az arca, neked ezek szerint a lábad. Öltözködéssel tudod majd optikailag hangsúlyozni azt amit előnyösnek tartasz magadon.
Sokan bármit megtennének ilyen karcsú derékért és lapos hasért, ne bánkódj.
Uhh olyan a lábad mint egy elefántnak!😮
Na jó nem igaz vicceltem. 😂 Szerintem semmi baj nincs a lábaddal egyik fotón sem 😉. Sőt a hasad kifejezetten tetszik, szexi a lapos has😉☺️. Egy hiba van csak, amin változtass, a második képen az a papucs🤮 ha jót akarsz magadnak akkor max otthon használd mikor nem lát senki😀 szerintem nagyon csúnya.
Viszont hangsúlyozom h veled semmi baj nincs ;)
Egy férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!