Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon vastagok...

Szerintetek is nagyon vastagok a lábaim?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy láttam, hogy hiába vagyok felül vékony, a lábaim nagyon vastagok, ormótlanok. Pedig nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, mozgok, úgyhogy izmos a lábam, de ez a kép teljesen lesokkolt, mert nem izmosnak tűnik, hanem formátlannak és zsírosnak, na meg hatalmasnak. Légyszi, őszinte véleményt írjatok! Köszönöm! :)

18/L

[link]

2019. júl. 1. 10:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
73%
A lábaddal nincs baj, de olyan vékony vagy, és semmi alakod nincs, konkrétan teljesen nőietlen vagy számomra, egyaltalan nem vonzo.
2019. júl. 2. 21:36
 32/36 anonim ***** válasza:

A harmadik képen tökéletesek a lábaid.

Cicid nincs, de erről nem tehetsz.

Járj el edzeni, vagy otthon csinálj súlyzós edzést, hogy legyen izmod. Ebből tökéletes alakot lehet formálni!

2019. júl. 3. 13:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó.

Nekem inkább a haspóló nem tetszik... De ez személyes vélemény!

2019. júl. 6. 07:00
 34/36 anonim ***** válasza:

Az első kép kicsit oldalvást mutat, azért tűnik vastagabbnak a lábad azon, a másik pedig teljesen szemből mutat, mások így az arányok.

Valóban a felsőtested karcsúbb, te ez a típus vagy, nincs mit tenni, az emberek nagyon ritkán olyan arányosak mint egy rajzolt baba :) Van akinek azonnal a hasa gömbölyödik pár kg plusztól, vagy az arca, neked ezek szerint a lábad. Öltözködéssel tudod majd optikailag hangsúlyozni azt amit előnyösnek tartasz magadon.

Sokan bármit megtennének ilyen karcsú derékért és lapos hasért, ne bánkódj.

2019. júl. 7. 08:33
 35/36 anonim ***** válasza:

Uhh olyan a lábad mint egy elefántnak!😮

Na jó nem igaz vicceltem. 😂 Szerintem semmi baj nincs a lábaddal egyik fotón sem 😉. Sőt a hasad kifejezetten tetszik, szexi a lapos has😉☺️. Egy hiba van csak, amin változtass, a második képen az a papucs🤮 ha jót akarsz magadnak akkor max otthon használd mikor nem lát senki😀 szerintem nagyon csúnya.

Viszont hangsúlyozom h veled semmi baj nincs ;)

Egy férfi

2019. júl. 7. 19:10
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A papucs lábsérülés miatt volt rajtam, egy darabig nemigen tudtam mást hordani, de nem ez az alapviseletem😊
2019. júl. 7. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!